Bir yatırımla üç çözüm

Bir yatırımla üç çözüm

Silivri Belediyesi'nin Alibey Mahallesi Katlı Otopark ve Ek Hizmet Binası Projesinde temel altı beton dökümü gerçekleştirildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında temelinin atılması planlanan, Başkan Volkan Yılmaz'ın bağışçılar marifetiyle hayata geçirdiği bu önemli yatırım hem bölgenin acil otopark sorununu çözecek hem de ek hizmet binası ihtiyacını karşılayacak olup ayrıca Belediyemize ticari alan da kazandıracak.

Silivri Belediyesi'nin Alibey Mahallesi Katlı Otopark ve Ek Hizmet Binası Projesinde hafta sonu temel altı beton dökümüne başlandı. Bu dönem en önemli yatırım projelerinden biri olan bu çalışma da Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından ilçemize bağışçılar vasıtasıyla kazandırılıyor.

KATLI OTOPARK VE EK HİZMET BİNASI BETON DÖKÜMÜNE GEÇİLDİ

Silivri Belediyesi'nin Alibey Mahallesi Katlı Otopark ve Ek Hizmet Binası Projesinde, ekipler Cumartesi günü grobeton döküm çalışmalarını gerçekleştirdiler. Burada 2.500 metrekare inşaat alanı üzerine 5 katlı projenin çalışmaları aralıksız sürüyor. Toplam 14.000 metrekare kullanım alanı içerisinde 300 araçlık kapalı otopark, ticari alanlar ve ek hizmet binası inşa ediliyor.

BAĞIŞÇILAR İLE KAZANDIRILAN ÖNEMLİ BİR YATIRIM DAHA

Bir süre önce düzenlediği basın toplantısında Başkan Volkan Yılmaz, Alibey Mahallesi Kapalı Otopark ve Ek Hizmet Binasının maliyeti 56.731.600 TL olarak açıkladı ve bağışçılar marifetiyle Silivri'ye kazandırıldığını belirtti.

YILMAZ: ASIL SORGULANMASI GEREKEN…

“Biz kaynakları doğru kullanmaya devam edeceğiz. Bu hizmetleri Silivri Belediyesinin kaynakları ile yapmış olsaydık şu an bizim bütçemiz artı 85.000.000 TL değil, eksi 20.000.000 TL olarak kapanırdı ve bütçe açığı verirdik” diyen Yılmaz, “Bazı arkadaşlar bağışları sorguluyorlar. Her şeyi sorgulayabilirler ama bence asıl sorgulanması gereken daha önce bu bağışların niye alınmadığı veya alınamadığıdır” diye de önemli bir hususa dikkat çekmişti.

Sevginar SALİ

YORUM YAP