Bilgiç: Yeni Mahalleye hizmet etmekten onur duyacağım

Bilgiç: Yeni Mahalleye hizmet etmekten onur duyacağım

20.03.2024 11:47:05

Cafer Bilgiç ve aza ekibi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeni Mahalle muhtarlığına talip oldular. Bilgiç, “İş ve kamu hayatımın bana kazandırdığı tecrübelerimi bundan sonra değerli aza arkadaşlarım ile birlikte sizler ve değerli Yeni Mahalleli hemşerilerimin teveccühü ile mahallemize hizmet etmekten büyük onur duyacağım” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeni Mahalle Muhtarlığına aday olan Cafer Bilgiç, seçim çalışmalarına kesintisiz devam ettiklerini söyledi. Bilgiç, muhtarlık yetki ve imkanlarında bölge halkına hizmet, taleplerinin karşılanması ve sorunların çözümü noktasında özveri ile çalışmaya azaları ile beraber hazır olduklarını vurguladı.
BİLGİÇ: ETKİN BİR KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRMEYE HAZIRIM
Muhtarlığın Yeni Mahalleye taşınması, bir spor kulübü kurmak, yardıma ihtiyacı olan kimselerin tespiti noktasında duyarlı bir çalışma yürüteceklerini belirten Bilgiç, mahalle sakinleri ile kamu kurumları arasında etkin bir köprü vazifesi göreceklerini söyledi.
Bilgiç, tüm Yeni Mahalle sakinlerinin desteğini beklediklerini belirtirken yerel seçimlerin Silivri ve ülkemize hayırlı, uğurlu olması temennisini iletti.
“YENİ MAHALLELİ HEMŞERİLERİME HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYACAĞIM”
Cafer Bilgiç, kendini ve muhtar adaylığına yönelik hedeflerini şöyle tanıttı: “1964 yılında Silivri'mizin Çanta Köy'ünde doğdum. İlkokul ve ortaokul eğitimimi Çanta Köyde tamamladım. Lise eğitimimi Silivri Lisesinde bitirdikten sonra askerlik görevimi tamamladım. Meslek hayatıma esnaflık yaparak başladım. Sıhhi tesisat ve süt ürünleri işleri ile İlgilendim. Uzun yıllar boyunca Bilgiç kıraathane işletmeciliği ile esnaflıktan emekliyim.
2009-2014 yılları arasında Silivri Belediyesi meclis üyeliği görevini Silivri halkının teveccühü ile başarılı bir şekilde tamamladım. Evli ve bir kız, bir erkek olmak üzere iki çocuk sahibiyim.
İş ve kamu hayatımın bana kazandırdığı tecrübelerimi bundan sonra değerli aza arkadaşlarım ile birlikte sizler ve değerli Yeni Mahalleli hemşerilerimin teveccühü ile mahallemize hizmet etmekten büyük onur duyacağımı bilmeniz isterim. Bu duygular ile siz değerli Yeni Mahalle sakinlerimizin oylarına talibim.”

YORUM YAP