Beycilerspor futbol turnuvasına muhteşem final

Beycilerspor futbol turnuvasına muhteşem final

4.09.2023 11:00:05

Silivri'nin köklü kulüplerinden Beycilerspor merhum Serdar Öden adına organize ettiği turnuvanın final ve ödül töreninde Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da katılım sağlayarak geceye ayrı bir renk kattı.

Geleneksel bir şekilde organize edilen merhum Serdar Öden futbol turnuvası bu yıl çok daha fazla bir takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Beycilerspor Kulüp Başkanı Levent Koç ve muhtar Yaşar Köse'nin katkılarıyla hayat bulan turnuva sonuçlandı. Belediyenin mahalle sahasında yapılan turnuvanın finaline Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas katılım sağladı. Dereceye giren takımların ödüllerinin verilmesi ile birlikte geceye aileleriyle birlikte gelen oyuncuların müzikli eğlencesi ile son buldu.

Organize edilen turnuva hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; “Beyciler Spor Kulübü tarafından merhum Serdar Öden anısına düzenlenen futbol turnuvasının ödül törenine katıldık. Şampiyon olan Balkanspor'u kutluyorum. Güzel bir organizasyon tertipleyen Levent Koç kardeşimi ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP