Beyciler’de karne töreni

Beyciler’de karne töreni

22.06.2022 10:48:50

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı 2.Dönem Karne Törenini gerçekleştirerek öğrencilerini tatile uğurladı.

2021-2022 Eğitim -öğretim yılının sona ermesi ile birlikte 2.Dönem Karne Törenleri düzenlenerek öğrenci ve öğretmenleri tatile çıktı.

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu da Karne Törenini gerçekleştirdi. Başarılı öğrenciler ödüllendirildi. Öğretmenleri kendilerini tebrik ederek iyitatiller diledi.

beyciler 4_1

OKUL MÜDÜRÜ ELİBOL'UN YIL SONU MESAJI

Okul Müdürümüz Mustafa Elibol yıl sonu mesajında şu ifadelerine yer verdi: “2021-2022 eğitim öğretim yılı sürecini başarıyla ile tamamladık. Bu eğitim – öğretim yılında da öğrenci-veli-okul iş birliğini en üst düzeyde birçok çalışmaya imza attık.

beyciler 3_1

“ULUSAL VE ULUSLARARASI BİRÇOK FALİYETİ BAŞARIYLA  TAMAMLADIK”

Okulumuzda bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı ve WWF-Türkiye Doğal Hayatı Koruma Vakfı ortaklığında yürütülen ''Doğa Öncüleri'' projesi Doğa Öncüleri Gençlik Programı kapsamındaki düzenlenen proje sunumlarına okulumuz final aşamasında ortaokul kategorisinde Türkiye 1. seçildi. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında bilim fuarımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle ulusal ve uluslararası birçok faaliyeti birlikte başarı ile tamamladık.

beyciler 2_1

“OKULUNUZ SİZE YOL GÖSTERİCİ OLACAK”

8.sınıf öğrencilerimizi 4 yıllık eğitim maratonundan sonra okulumuzdan uğurluyoruz. Şunu iyi bilin ki sizler bu okuldan mezun olurken, bizlere veda etmiş olmayacaksınız. Öğretmenlerinizle, arkadaşlarınızla her zaman aklınızda bulunacak olan okulunuz size yol gösterici olacak. Burada öğrendiklerinizi ve yaşadıklarınızı bundan sonraki hayatınızda kullanacaksınız.

“DİNLENMEK SADECE BOŞA VAKİT GEÇİRMEK DEĞİL”

Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, ders çalışmayı ihmal etmemeli, konu tekrarı yapmalı, yeni konulara çalışmalı ve bol bol kitap okumalısınız.

beyciler 5_1

ÖĞRETMEN VE VELİLERE TEŞEKKÜR

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasında özveri ile çalışan öğretmenlerimize ve kıymetli velilerimize canı gönülden teşekkür ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum.”

Renginar SALİ

YORUM YAP