“Belediye yokuş yeri olmuş, tüm işlemleri kolaylaştıracağız”

“Belediye yokuş yeri olmuş, tüm işlemleri kolaylaştıracağız”

26.02.2019 11:10:03

Mimarsinan sakinleriyle buluşan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Ben belediyenin kapılarını sonuna kadar sizlere açacağım. O kapıyı da kimsenin kapatmasına müsaade etmeyeceğim. Silivri Belediyesi bugün yokuş yeri olmuş, biz iniş yeri yapacağız ve tüm işleri, işlemleri kolaylaştıracağız” dedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Mimar Sinan Mahallesi sakinleriyle salon toplantısında buluştu.

KARAKAN VE SÖYLEMEZ DÜZENLEDİ, TURAN VE KARAKAŞ KATILDI
AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, geçmiş dönem AK Parti Silivri belediye başkanı Hüseyin Turan, AK Parti eski ilçe başkanı Metin Karakaş ve Cumhur İttifakı Silivri belediye meclis üyesi adayları Volkan Yılmaz'a eşlik ettiler. Belediye Meclis Üyesi Adayı Salih Karakan ve işadamı İsmet Söylemez'in tertiplediği organizasyonda mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, yaptığı konuşmada önemli mesajlara yer verdi.

YILMAZ: İFTİRA SİYASETİ İLE KİMSE BİZİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAZ
“Dili, dini, ırkı ne olursa olsun, kim olursa olsun, gönlüm de kapım da herkese, her zaman açık olacak” diyen Volkan Yılmaz, “Ben kollarımı iki yana açtım dedim, sizler bana gönlünüzü açtınız, yüreklerinizi açtınız. Sizlerle beraber olmaktan yol yürümekten gurur duyuyorum. İftira siyaseti ile kimse bizim birlik ve beraberliğimizi bozamaz” diye konuştu.

“BELEDİYE YOKUŞ YERİ OLMUŞ, TÜM İŞLEMLERİ KOLAYLAŞTIRACAĞIZ”
Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Ben belediyenin kapılarını sonuna kadar sizlere açacağım. O kapıyı da kimsenin kapatmasına müsaade etmeyeceğim. Silivri Belediyesi bugün yokuş yeri olmuş, biz iniş yeri yapacağız ve tüm işleri, işlemleri kolaylaştıracağız.

“BELEDİYE BAŞKANI, HERKESİN BAŞKANI OLUR”
Mimarsinan Mahallesi'nin hali ortada. Hiçbir hizmet yok! Mahalle girişinde 1 kilometre olan yol delik deşik duruyor. Neden yapmıyorlar? Mimar Sinan Mahallesi onlara oy vermiyor diye mi yapıyorlar? Oysa seçilen bir belediye başkanı, ayırmaz herkesin belediye başkanı olur.
Ben belediye başkanı olduğum gün partizanlık yapmayacağım, parti gömleğimi çıkarıp bir kenara koyacağım ve Silivri'nin belediye başkanı olacağım. Silivri'de yaşayan herkesin belediye başkanı olacağım.”

“O KOLTUĞA 1 NİSAN'DA OTURACAĞIM”
Işıklar'ın hafta sonu düzenlediği basın toplantısında başkanlığını hedef alan sözlerine de yanıt veren Yılmaz, “Üzülerek söylüyorum seviye, üslup çok önemli. Beni 23 Nisan çocukları gibi başkanlık koltuğuna oturtulmakla itham ediyor. Beni, 23 Nisan çocuğu gibi koltuğa oturtmaya kimsenin ne hayali yeter, ne de bunu dillendirmeye nefesi yeter nefesi! Ben oraya oturacağım ama 23 Nisan'da değil, 1 Nisan'da… 23 Nisan'da da Silivri'nin en başarılı çocuğumuzun elinden tutup başkanlık koltuğuna oturtacağım. Uysalız ama bir yanağımıza bir tokat vurulursa diğer yanağımızı çevirmeyiz bunu da böyle bilsinler.”
Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, yaptığı konuşmanın ardından mahalle sakinleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber Merkezi

YORUM YAP