Baykal Silivriye Geliyor

Baykal Silivriye Geliyor

16.08.2009 10:31:38

Son olarak 2003 yılında Mümin Tuğlu'nun Değirmenköy Belediye Başkanlığı döneminde Domates Festivali'ne katılım davetini kabul eden CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bu kez de Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ınkini geri çevirmedi. Baykal, yarın etkinliğe onur konuğu olarak katılmak üzere Silivri'ye geliyor.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Silivri'ye beklenen ziyareti yarın Değirmenköy Domates Festivali çerçevesinde gerçekleştirilecek. Son olarak 2003 yılında dönemin Belediye Başkanı Mümin Tuğlu'nun daveti üzerine yine Domates Festivali için Silivri'de bulunan CHP Genel Başkanı, partililerinin yerel seçim ve iktidar başarısını kutlamak için planlanan ziyaretini de bu kapsamda gerçekleştirmiş olacak.

Bu yıl 25.'si gerçekleşecek olan Geleneksel Değirmenköy Domates Festivali, 15 Ağustos'ta yapılacak. En iyi domates üreticisi ve Domates Güzeli yarışması, halk oyunları ekibi gösterisi ve konserlerin yer alacağı festival, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal'ın da katılımıyla gerçekleşecek.

IŞIKLAR: ÜRETİM VE

GÜZELLİKLERE TEŞVİKİ VE

PAYLAŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ!

Tüm Silivri halkını Değirmenköy'de düzenlenecek festivale davet eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, "Bölgemizin geleneksel değerlerini yaşatan etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Bu çerçevede halkımız ile kucaklaşmamız da devam edecek. Üretimi, güzellikleri teşvik eden yerel yönetim anlayışımıza uygun örneklerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

"GENEL BAŞKANIMIZI

AĞIRLAMAKTAN

ONUR DUYARIZ"

Bunun yanı sıra CHP Genel Başkanımız Deniz Baykal'ı, Silivri'de ağırlamaktan da onur duyacağız. Yerel seçimlerin ardından gerçekleştirmek için fırsat kolladığımız Silivri buluşmasını, yarın gerçekleştiriyoruz.

IŞIKLAR'DAN

HALKA AÇIK DAVET

Tüm Silivri halkını Cumartesi günü gerçekleştirilecek Domates Festivali'ne iştirak etmeye davet ediyorum" şeklinde konuştu. 

25. GELENEKSEL

DEĞİRMENKÖY DOMATES

FESTİVALİ PROGRAMI

15 AĞUSTOS 2009- CUMARTESİ

Saat 18.00 Kortej yürüyüşü

Yer: Silivri Belediyesi Değirmenköy Ek Hizmet Binası- Festival Alanı

Saat 18.30 İlçe protokolü açılış konuşmaları

Yer: Festival sahnesi

Saat 19.00 En İyi Domates Üreticilerine ve Yılın İlk Domates Üreticisine Ödül Töreni

Saat 19.15 Domates Güzeli Yarışması

Saat 19.30 Silivri Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Gösterisi

Saat 19.45 Ehliman & Grup Sibemol 7'li Konseri

Saat 21.30 Silivri Belediyesi Tanıtım Filmi

Saat 22.00 Hakan ALTUN Konseri

Havai Fişek gösterisi

YORUM YAP