Başkan Yılmaz’dan saha incelemesi

Başkan Yılmaz’dan saha incelemesi

22.10.2019 11:08:06

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihtiyaçların tespiti ve taleplere yerinde çözüm için Kale Park, Boğluca Deresi ve Yeni Mahalle bölgelerinde incelemelerde bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sahada incelemelerde bulunarak mahallelerin ihtiyaçlarına yerinde çözüm buluyor. Bu kapsamda hafta sonu durağı Kale Park, Boğluca Deresi ve Yeni Mahalle oldu. Saha denetimine Başkan Yılmaz'ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik personeller katıldı. Alt yapıdan çevre temizliğine kadar yapılan ve yapılmasına ihtiyaç duyulan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz,  vatandaşların talepleri doğrultusunda notlar aldırdı. Yerinde tespit çalışmaları sırasında mahallelinin öneri ve isteklerini dinleyen Başkan Yılmaz, planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşması için çalışma başlatacaklarını söyleyen Yılmaz, önerilerini ileterek duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

YENİ MAHALLE'DE HAYATA GEÇECEK ÇALIŞMALARA GÖZ ATILDI

Başkan Volkan Yılmaz ilk incelemelerini Yeni Mahalle'de gerçekleştirdi. İlçe Stadyumu ve Kipa Alışveriş Merkezi arasında hayata geçirilecek projeleri yakından gözleyen Yılmaz, saha gezisinde vatandaşlarla bir araya gelip görüşlerine kulak vermeyi de ihmal etmedi. 

BOĞLUCA DERESİ'NDE İNCELEMELER YAPILDI

Ardından Boğluca Deresi etrafında planladıkları düzenlemeleri yerinde gözeterek çalışmaların hız kazanması hususunda kurmaylarına talimat verdi. Öte yandan aynı lokasyon üzerinde bulunan Organik Köy Pazarı'nı da ziyaret eden Yılmaz, burada da esnaflarla bir araya gelerek ‘hayırlı işler' diledi.

“KALE PARK HAK ETTİĞİ GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”

Son incelemesini Fatih Mahallesi'ndeki Kale Park'ta kaydeden Yılmaz, “Bu tarih bizim değerimiz. Bu değeri hak ettiği görünüme kavuşturuyoruz. Tamamıyla bizim kontrolümüzde olacak; huzurlu ve mutlu dakikalar geçireceksiniz. En kısa sürede başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hazal BAŞARAN


YORUM YAP