Başkan Yılmaz: Daha fazlasını yapacağız sabredin

Başkan Yılmaz: Daha fazlasını yapacağız sabredin

28.09.2023 13:14:46

Gümüşyakalı kadınlarla bir araya gelen Başkan Volkan Yılmaz, eşit, adil, kadınları önceleyen bir anlayışla gerçekleştirdikleri çalışmaların daha fazlasını yapmaya hazır olduklarını vurguladı.380539647_874673570687310_1596840953613429127_n

Geçtiğimiz hafta Gümüşyaka'da yerli, milli tohumluk arpa dağıtım töreni öncesinde kadınlarla sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Volkan Yılmaz, yapılanları, çalışma şartlarını paylaştı ve istekleri dinledi.
YILMAZ: KİMSEYİ AYIRMADIK DA KAYIRMADIK DA
Yılmaz, Gümüşyakalı kadınlara seslenerek, “Gümüşyaka Silivri'nin Batı'ya açılan kapısı, Trakya'nın Silivri'ye giriş kapısı. Geçmişteki güzellikleri deniz, tarım, hayvancılığıyla bizden önce kim bölgeye ne değer kattıysa hepsine teşekkür ediyoruz. Silivri'nin merkezden ibaret olmadığı anlayışı ile 4,5 yıldır bölgemizi karış karış dolaşarak hizmet ve yatırımlarımızı aciliyetine göre, başka hiçbir ayrım ya da kayırma yapmaksızın kazandırdık” dedi.380581164_874673610687306_3051550432314309594_n
“KADINLARIN İSTEKLERİ HEP SEVDİKLERİ VE YAŞADIKLARI YER İLE İLGİLİ”
“Hiçbir kadın bugüne kadar benden kendisi için bir şey talep etmedi, ya bir aile ferdi ya bir yakını ya da sokağı için istekleri olmuştur” diyen Yılmaz, “Kadınları toplumun en kıymetli öğeleri saydık, ‘Ne yaparsak yapalım kadınlarla yapacağız” dedik. Kadına yönelik çalışmalar 7'den 77'ye herkese ulaşıyor. Kadınlarımızın omuzlarındaki yükü almak için göreve talip olduk, bunun için ilk günkü aşkla 7/24 çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Çocukların geleceğimizin emanetçileri, kadınlarımızın gözbebeği olduğunu bilerek eğitimleri, gelişimlerine hizmet ettik. Onları geleceğe en doğru şekilde hazırlamak adına eğitim kurumlarını yeniledik, eğitim kursları açtık, spor sahaları kazandırdık” şeklinde konuştu.
“AYRIMCILIK YAPMADIK, HERKESE EŞİT VE ADİL BİR YÖNETİM SERGİLEDİK”
4,5 yıllık görev süresinde halk arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin, eşit, adil bir şekilde yönetim ve yatırım sorumluluğunu sürdürdüğünü belirten Yılmaz, “Partimle gurur duyuyorum ama belediyecilikte ne siyaset yaptım, ne de parti ayrımı gözettim. İBB, kreş yeri istedi Gümüşyaka'nın en değerli yerini bir an bile tereddüt etmeden verdik. Tahsis süreleri içinde başlamayan ve bitmeyen yatırımlara da itiraz etmedik, sadece işlerin tamamlanması için sesimizi, sizin hizmet almanız için yükselttik. Gümüşyaka'da Silivri Belediyesi'nin en değerli yerini İBB'nin yatırımı için tahsis ettik, çocukların, gençlerin, kültür- sanat-spor ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için fedakarlıkla çalıştık” dedi.
“DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ BİRAZ DAHA SABREDİN”
“Kimseyi kırmamak için kelimelerimi çok dikkatli seçiyorum ama 25 yılda yapılmayanları 8 ayda yaptık” diyerek bölgede gerçekleştirilen Sokak İyileştirme Projeleri hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, “Biliyorum hala çok eksikliğimiz var. Ama üzerime o kadar yük bırakılmış ki, ne kadar çok çalışırsak çalışalım toparlamak kolay ve çabuk olmuyor. Enflasyon ortamı da malum. Eskiden 10 km asfalt dökülen parayla şimdi 1 km dökülüyor. Ama meraklanmayın her sorunu ve ihtiyacı karşılayacağız. Yeter ki hizmet adına 2019 yılında tuttuğunuz bu eli bırakmayın, 2024 seçimlerinde de sıkıca bir kez daha tutup, bu kardeşinize omuz verin” diyen Yılmaz, alkışlar arasında “Aldığımız iltifatlarla oturmayacağız, daha fazlasını yapacağız biraz daha sabredin” diyerek kadınlara seslendi.
“SORUMLULUK ALDIK, GÖREVDEN HİÇ KAÇMADIK”
“Sağlık, eğitim, spor ‘Bunlar bakanlığının sorumluluğunda bizim işimiz değil' hiç demedik. Sorumluluktan asla kaçmadık, topu hiç taca atmadık. Her işi, her konuyu takip ederek, çözüme kavuşturduk” diyen Yılmaz, konuşmasının ardından kadınları tek tek dinledi ve isteklerini not aldı.
Sevginar SALİ

YORUM YAP