Başarı dileklerini ilettiler

Başarı dileklerini ilettiler

9.08.2018 11:28:59

TİM Başkanı seçilen İsmail Gülle'ye bölge sanayicilerimizden tam destek.

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ve dernek üyesi Gökhan Turhan, TİM Başkanı seçilen İsmail Gülle'yi tebrik etmek ve sorunları iletmek üzere düzenlenen toplantıya katıldılar.

SİAD; SORUNLARI İLETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ
TİM Başkanlığına yeni seçilen Gülle'yi Türkiye İhracatçılar Meclisinde ziyaret ederek tebrik eden Kocabaş ve Turhan buluşmaya ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Çok sıcak, çözüm odaklı olacağına inandığımız ve içimizden gelen birinin çok önemli bir kurumun başında olması bize güç verecek. Yeni Başkanımızın, SİAD adına bir takım önerilerde bulunarak, Türk İhracatçısının önemini vurgulaması ve gelecek hakkında düşüncelerini aktarması ilgiyle izlenmiştir. Çok ümitli bir başlangıç yapan İsmail Gülle'ye başarılar diliyor ve yanında olduğumuzu teyit ediyoruz.”

MESAN KİLİT'TEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
GENİŞ bir yelpazede güvenlik kilitleri üreten ve 90'ının üzerinde ülkeye ihracat yapan, Avrupa'dan sonra şimdi de Amerika'da büyüme ivmesi yakalayan, Silivri SİAD üyesi, Mesan Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Mertöz de kısa bir süre önce seçilmlerde önemli destek sundukları İsmail Gülle'yi makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.
Sevginar Sali

YORUM YAP