Barlas’tan Çiftçiler Günü mesajı

Barlas’tan Çiftçiler Günü mesajı

14.05.2020 11:56:10

Çiftçiler Günü mesajı yayınlayan AK Parti Meclis Üyesi Sami Barlas, “Başta Silivrili çiftçilerimiz olmak üzere, tarımsal üretimin her kademesinde kadın-erkek çalışan, salgına rağmen devletimizin belirlediği tedbirler doğrultusunda üretimlerini devam ettiren toprağın, suyun, havanın, tabiatın dostu tüm çiftçilerimize emeklerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyorum” dedi.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi, aynı zamanda İBB Tarım Komisyon Başkanı Sami Barlas, 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere ver verdi:

BARLAS: ÇİFTÇİLERİMİZE YÖNELİK YATIRIMLARIMIZI VE DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRMEYE DEVAM ETTİK

“Ülkemiz gıda ve tarım ürünleri konusunda önemli aşamalar kaydederek, tüm sektörlerde olduğu gibi tarımda da, üreticilerimize, çiftçilerimize yönelik yatırımlarımızı ve desteklerimizi sürdürmeye devam ettik.

“ÜRETİMİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖRDÜK”

Tüm dünyanın ve ülkemizin mücadele ettiği bu salgın sürecinde üretimin ülkemiz ve milletimiz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Toprağı bin bir emekle işleyen çiftçimiz fedakarlık göstererek üretmeye devam etmiş ve gıda arzında kesinti yaşanmasına müsaade etmemiştir.

“ÇİFTÇİLERİMİZ ÜLKEMİZ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM ETTİ”

Dünyadaki çiftçiler, pandemi sürecinde üretimden kaçarken bizim çiftçilerimiz ülkemiz için üretmeye devam etmişlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Silivrili çiftçilerimiz olmak üzere, tarımsal üretimin her kademesinde kadın-erkek çalışan, salgına rağmen devletimizin belirlediği tedbirler doğrultusunda üretimlerini devam ettiren toprağın, suyun, havanın, tabiatın dostu tüm çiftçilerimize emeklerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyorum.”

YORUM YAP