Baldöktülü liselilerden, Kadıköy çocuklarına şenlik

Baldöktülü liselilerden, Kadıköy çocuklarına şenlik

26.04.2019 11:05:14

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çocuk Şenliği Projeleri kapsamında dün Şehit Olcay Özcan İlk ve Ortaokulu öğrencilerine muhteşem bir gün yaşattılar.

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri, öğretmenleri Banu Dal Gaval ve Meral Taşkıran'ın rehberliğinde, Çocuk Şenliği Projelerini bu yıl Şehit Olcay Özcan İlk ve Ortaokulunda uygulayarak öğrencilerine coşku ve mutluluk dolu muhteşem bir gün yaşattılar.
Liseliler, önce mesleklerle ilgili eğlenceli müzikli drama sahnelediler. Ardından bahçeye çıkıldı. Burada Twester, el ayak parkuru, seksek, zarla şekil parkuru, kovaya pinpon topu atma, eksik parçayı eşleştirme, çuval yarısı, hafıza oyunu, domino, renk çubukları eşleştirme oyunları oynandı. Liselilerin kendi el emekleriyle hazırladıkları oyun alanlarına tüm okul öğrencileri büyük ilgi gösterdi ve keyifle oynayarak unutulmaz anlar yaşadılar.
Şehit Olcay Özcan İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü, Çocuk Şenliği Projeleri için kendilerini tercih ederek öğrencilerini çok mutlu eden Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri, öğretmenleri Banu Dal Gaval ve Meral Taşkıran'a teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP