Baldöktü: Bu parkı biz yaptık, yaşatmak Silivrililerin sorumluluğunda

Baldöktü: Bu parkı biz yaptık, yaşatmak Silivrililerin sorumluluğunda

1.06.2021 12:49:32

Fiilen bölge sakinlerinin hizmetine başlayan hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü tarafından Silivri Belediyesi'nin katkıları ile Yeni Mahalle'ye kazandırılan ve Atatürk ismi verilen park resmi açılış için gün sayıyor. Parkta incelemelerde bulunan Baldöktü, “Bu parkı çok özenerek yaptık, yaşatmak sadece Belediyenin değil tüm Silivrililerin sorumluluğunda” mesajını verdi.

Hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü, Silivri halkına kazandırdığı ve Mayıs Ayı Silivri Belediye Meclisinde adının Atatürk olması kararlaştırılan parkta incelemelerde bulundu.
Kısa bir süre sonra resmi açılışı gerçekleştirilecek olan parkı envai çeşit bitki ve çiçeklerle donatan Baldöktü, Atatürk'ün at üstündeki heykeli ile, Silivri'ye kazandırdığı sıradaki, eserini taçlandırdı.

BALDÖKTÜ: BU PARKI BİZ YAPTIK, YAŞATMAK SİLİVRİLİLERİN SORUMLULUĞUNDA

Baldöktü, gazetemize yaptığı açıklamada, “Her çalışma için çok özen gösterdim ama bu parkın taşıdığı isim asabiyle yeri apayrı. Silivri'nin güzel insanlarına yaraşır bir park düzenlemesi yaptık. Ama biz ne yaparsak yapalım bu güzelliğin devamı insanlarımızın gayretinden öteye gidemez. Bunu hem çocuklarımız, anneler ve yaş almışlara borçluyuz hem de en önde Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e… Eşsiz liderimizin ismini taşıyan bu parkı yaşatmak ve korumak sadece kamu görevlilerinin görevi değil tüm Silivrililerin, bölge sakinlerinin sorumluluğunda. İnşallah ilk günkü halinden de güzel bir şekilde var olmayı sürdürür. Böyle olduğunu görmek beni çok mutlu eder, aksi derin üzüntüye sevk eder.

“BAŞKAN BEY'E BU FIRSAT İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bu vesile ile bizlere bu fırsatı veren alt yapı çalışmalarını gerçekleştiren Silivri Belediyesi ve Başkanımız Volkan Yılmaz'a da çok teşekkür ediyorum. Atatürk'ün adını Silivri'nin bu köşesinde de yaşatma imkanını tanıdığı, bölge sakinlerine nefes alabilecekleri bu özel yeri hayata geçirme olanağını bizlere sunduğu için sağ olsun. Ben ömrüm el verdikçe yaptığım tüm eserlere sahip çımaya çalışıyorum ama en büyük mutluluk insanlarımızın bunları sahiplendiğini görmek” dedi. Sevginar SALİ

YORUM YAP