Bahçelievlerspor’dan gövde gösterisi

Bahçelievlerspor’dan gövde gösterisi

5.07.2022 09:45:49

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bahçelievlerspor, birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. Dev organizasyona katılım büyük olurken Bahçelievlerspor Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu gövde gösterisi yaptı.

IMG-1312Çobançeşme Mahallesi'ndeki Bahçelievler Belediyesi Spor Parkında gerçekleşen geceye Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdem, MHP MYK Üyeleri Gökhan Türkeş Öngel, Zeki Anıt, Bahçelievler İlçe Kaymakamı İlker Arıkan, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Demir, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Oğuz Albay, Büyük Birlik Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Nazmi Şahin, Saadet Partisi Bahçelievler İlçe başkanı Yaşar Avcı, Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Türk, Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı M. Ümit Şuvak, Bahçelievler Ülkü Ocakları Başkanı Adem Sertdemir, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanvekili Ali M. Tanrıyaşükür, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Zent, Bahçelievler Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Kalkan, Şirinevlerspor Kulübü Başkanı Mehmet Cesur, Bahçelievler Gümühanespor Kulübü Başkanı Özdemir Taşkın, Siyavuşpaşaspor Kulübü Başkanı İhsan Değer, İstanbul Artvinspor Kulübü Başkanı Yaşar Mert, Cankurtaranspor Kulübü Başkanı Mehmet Binici, Bahçelievler Belediyesi Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, Bahçelievlerspor teknik ekibi, İş insanları, şehit yakınları ve Yeşil-Beyazlı takıma gönül vermiş taraftarlar katıldı.

IMG-1192“GENÇLERE ROL MODEL OLMALIYIZ”

Gecede bir konuşma yapan kulüp başkanı Levent Dilaver yeni sezonda hedeflerinin 3.Lig olduğunu, bütün çalışmaları bu doğrultuda yaptıklarını söyledi. Dilaver “2020 yılında görevi üstlendiğimizde kulüp yokluklarla boğuşuyordu. Yönetimdeki arkadaşlarla beraber sıkıntıları dile getirmek yerine, çözüm bulacağımız sözünü verdik. İleriye gitme hedefi koyduk. Bahçelievler İdman Yurdu ile tek çatı altında birleştik. Birleşme modeli ile takımımız Süper Amatör Lig'den lige başladı. Grubumuzda başarı sağlayarak, Klasman Grubu'na yükseldik. Orada da başarılı olup, Bölgesel Amatör Lig'e adım attık. Şimdi sıra BAL'da şampiyon olmaya geldi. İnşallah önce grubumuzda, sonra 3. Lig'e Yükselme Grubu'nda istediğimizi alacağız. 2022-2023 sezonunda 3. Lig'e çıkacağımızı inanıyor, sizlerden destek bekliyoruz. Bizler, İstanbul'un en değerli ilçesinde hizmet eden insanlarız. İlçeye değer katmalıyız. Gençlere rol model olmalıyız. Taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymalıyız. Evlatlarımızı nasıl seviyorsak, Bahçelievlerspor'u da öyle sevmeliyiz. Doğduğumuz, doyduğumuz, büyüdüğümüz Bahçelievler'e hizmet etmek için maddi ve manevi destek vermeliyiz, vermelisiniz. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

IMG-1238-Kopya“BAHÇELİEVLERSPOR'U 3. LİG'DE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Bahçelievlerspor'un başarısından övgü ile bahseden Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ise yaptığı konuşmada, “610 Bin nüfuslu ilçemizin ismini taşıyan kulübümüzün Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesi bizleri onurlandırdı. Burada emeği geçen kulüp başkanımız Levent Dilaver'i, yönetim kurulunu, teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum. Yeni sezonda aynı başarıları tekrarlayacaklarına inanıyorum. Belediye olarak kulübümüze maddi ve manevi destek vereceğiz. Kuyumcu Kent Sahasında kullanmaları içinde yer tahsis edeceğiz. En büyük arzumuz ise Bahçelievlerspor'u 3. Lig'de görmek. Tüm kulüplere buradan çağrım şudur; Sporda kim başarı sağlarsa, ödüllendireceğiz” dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programda Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Yazan eserlerini seslendirdi. Sunuculuğunu Murat Kurt'tun yaptığı gecede kulübün atkı, forma ve eşofmanları da satışa sunuldu. Tezahüratlarla salona giriş yapan Bahçelievlerspor taraftarları da ‘Bahçelievler burada dimdik ayakta' sloganları attı. Ayrıca geceye katılanlara plaketler ve kupalar takdim edildi. Siyasi parti ilçe başkanları, amatör spor kulüpleri başkanları ve Bahçelievler Mahalle Muhtarları sahneye tek tek davet edilerek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da çıkıştaki Bahçelievlerspor standından forma ve atkı alarak takıma katkı sağladı.

YORUM YAP