Bahar Şenliği ve Kermes düzenlendi

Bahar Şenliği ve Kermes düzenlendi

25.05.2022 11:54:01

Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu Müdürlüğü ve Aile Başkanlığınca Bahar Şenliği ve Kermes etkinliği düzenlendi.

Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu'nda geçtiğimiz gün Okul Müdürlüğü ve Aile Başkanlığınca düzenlenen Bahar Şenliği ve Kermes etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte Okul Müdürü Ertan Özkan, diğer yöneticiler, öğretmen, öğrenci ve velileri hazır bulunurken, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Cihangir Turan, rahmetli mahalle muhtarı Ferhan Gülan'ın eşi Nuray Gülan, muhtar adayları katılanlar arasındaydı.

Okul Müdürü Ertan Özkan, düzenledikleri etkinlik hakkında, “Ortaköy Halkı Eğitim için Elele gönül gönüle. Okul Müdürlüğümüz ve Aile Birliğimizin düzenlediği Bahar Şenliği ve Kermes etkinliğimizde tüm paydaşlarımız birleşti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Can Cihangir Turan'ın açılışını yaptığı Şenlik ve Kermesimizde öğrencilerimiz coşkuyla geleneksel yarışmalarda yarışırken, sınıf velilerimiz  kurdukları stantlarda eğitime destek için seferber oldu. Kazanan güzel çocuklarımızın eğitim yuvası okulumuz oldu. Onur konuğumuz gönlümüzün değişmez muhtarı merhum Ferhan Gülan'ın eşi Nuray Gulan ve hizmet için yarışan muhtar adaylarımız kermesimize tam destek vererek bizi onurlandırdı.  Silivri Belediye Meclis Üyemiz Yasin Gören, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu kermesimizi ziyaret ederek hizmet temelli belediyecilik anlayışını göstermiş oldu. Gönlu zengin Ortaköy esnafımız ve hakkımızda stantlarımıza tam destek verdiler. Etkinliğimize katılan eğitim gönüllüsü herkese şükranlarımızı sunar, yürek dolusu sevgilerimizi iletiriz. Sağ olun var olun.” dedi.

EDA KAPLAN'A TEŞEKKÜR

Veliler, okul müdürlüğü adına müdür Ertan Özkan tarafından verilen şampiyonluk kupasını üç dönemdir Okul Aile Birliği Başkanlığı yapan döneminde bağışlar ve sosyal etkinliklerle okul bütçesini 10 katına çıkaran okul müdürlüğü ile veliler esnaf arasında köprü görevi üstlenerek gönül bağı kuran Eda Kaplan'a layık gördü.

Renginar SALİ

 

 

YORUM YAP