Aytekin Yıldırım’a son görev

Aytekin Yıldırım’a son görev

11.10.2019 15:39:34

Ülkü Ocakları Kurucu Genel Başkanı Aytekin Yıldırım, 9 Ekim 2019 tarihinde, ailesi ve sevenlerinin yoğun katılımı eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. 

Ülkü Ocakları Kurucu Genel Başkanı Aytekin Yıldırım (71), 9 Ekim 2019 tarihinde İstanbul Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna yoğun katılım eşliğinde uğurlandı. 

Eski içişleri bakanlarından Mehmet Ağar, eski çalışma bakanlarından Yaşar Okuyan, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, İyi Parti İl ve İlçe Başkanları, çeşitli partilere mensup eski milletvekilleri ve geçmişte ülkücü hareket içinde yer almış bazı yöneticiler de cenazeye katıldılar.

Ayrıca Silivri İyi Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Dündar da cenazeye katılım gösterdi.

Şair -Yazar İhsan Tevfik Kırca, eniştesi Aytekin Yıldırım'a son görevini yapanlar arasındaydı.  

Yıldırım'ın cenazesine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre de çelenk gönderdi.

MHP İstanbul İl Başkanlığı adına cenazeye katılım olmazken, sosyal medya üzerinden “Ülkü Ocakları Kurucu Genel Başkanı Aytekin Yıldırım, vefat etmiştir. Kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı ve sabır temenni ederiz.” paylaşımı yapıldı.

AYTEKİN YILDIRIM KİMDİR?

1968-1970 yılları arasında Ülkü Ocakları'nın Kurucu Genel Başkanlığı görevinde bulunan Yıldırım, 1971'de Ankara SBF'den mezun olduktan sonra Ticaret Bakanlığı ve DPT'de uzmanlık ve yöneticilik görevlerinde bulunmuş, 12 Eylül 1980'den sonra özel sektöre geçmişti.

 Renginar SALİ

YORUM YAP