Aydın, Guinness Dünya Rekorunu kırdı

Aydın, Guinness Dünya Rekorunu kırdı

29.05.2017 10:45:42

Silivri Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Bilge Çingigiray Aydın, Sualtında En Uzun Mesafe Yürümede Guinness Dünya Rekorunu kıran isim oldu.

Bilge Çingigiray Aydın, Sualtında En Uzun Mesafe Yürümede Guinness Dünya Rekoru hakkında duygu ve düşüncelerini şeyle paylaştı:

AYDIN: REKORU 40 METREDEN 67 METREYE ÇIKARDIK
“20 Mayıs 2017'de Bodrum'da "Sualtında En Uzun Mesafe Yürüme" kategorisinde Guinness Dünya Rekorunu kırdık. Rekoru 40 metreden 67 metreye çıkardık. Performans 1'55" sürmüştür. Etkinlik Oyder Fest kapsamında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftasında gerçekleştirildi. TED Kolejinin 25 metrelik Yüzme havuzu kullanıldı. Rekoru belgeleyen sualtı görüntüleri Beng'S Production tarafından sualtından canlı olarak yansıtıldı.

YENİ REKORLAR İÇİN SPONSORA İHTİYAÇ VAR
Tamamen yerel sponsorluk destekleriyle gerçekleşen bir organizasyon oldu. Yeni rekorlar için halen bir ana sponsora ihtiyacımız var. Bu etkinlik bir dünya rekoru kırarken aynı zamanda Mikader'in harika projesi olan, travmatik geçmişe sahip çocuklar için inşa ettirilen Rehabilitasyon ve Spor Merkezi projesinin sesini tüm topluma duyurmaya yardımcı olmak temel hedeflerdendi. Ülkemize bu dünya rekorunu getirmekten büyük onur duyuyorum.”

YORUM YAP