Avlu: Nokta da küçük ama cümleyi bitirir

Avlu: Nokta da küçük ama cümleyi bitirir

18.10.2022 11:46:48

Demokrat Parti'nin 14. Olağan İlçe Kongresi 16 Ekim 2022 Pazar Günü Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonunda gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Melih Gökhan Demir, parti tarihçesi hakkında bir sunum yaptı. Ardından Halide Avlu tek İlçe Başkanı adayı olarak girdiği kongrede 4. dönem için güven tazeledi.kullan (4)

AVLU: BİZİM DERDİMİZ MİLLET, DAVAMIZ MEMLEKET

Genel kurulda katılımcılara hitap eden Avlu şöyle konuştu: “Değerli cesur yürekli dava arkadaşlarım kıymetli misafirler, ilçemizin değerli basın mensupları. Demokrat Parti'nin tüzük gereği 3 yılı doldurmuş ilçelerinin kongre yapması gerektiği için Silivri İlçe Teşkilatı olarak biz de kongre kararı almış bulunmaktayız. Genel Başkanım ve İl Başkanımın isteği doğrultusunda yeniden ilçe başkanlığına aday oldum.
Bizim derdimiz millet, davamız memleket. İşte o yüzden sizlerin karşınızda aday olarak bulunmaktayım. Demokrasi sevdasıyla yürükleri çarpanlar unutmayın gerçek demokratlar başı dik yürür. Halide Avlu da işte hep başı dik yürümüştür.

“NOKTA DA KÜÇÜK AMA CÜMLEYİ BİTİRİR”

Bizleri küçük görenlere buradan sesleniyorum; nokta da küçük ama cümleyi bitirir. Ülkemizde ekonomi çökmüş, milletimiz kendi ekonomisine kendi çare arar oldu. Bu bağlamda sabır her zaman olduğu gibi en büyük erdemliktir. Bütün teşkilatımızı yorucu günler beklemektedir. Türk milletinin kimyasının bozulduğu günlerdeyiz. Öfkenin, sabrın taştığı zamanlardan geçiyoruz. Demokrat Parti sevgi ile kaynaşır, adalet ile yaşar, dürüst çalışmakla ayakta kalır. İşte Silivri'de deva da demokratlardır. Bizim sözümüz insanlara hizmet etmektir. Sözlerime son verirken uzaktan ve yakından buraya iştirak eden tüm misafirlerimize en kalbi duygularla selamlar çok daha iyi günlerde görüşmek dileğiyle sağlıklı günler dilerim.”kullan (6)

KATILANLAR
Demokrat Parti İlçe Kongresine CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Muharip Gaziler Derneği Bașkanı Adnan Gürcan, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, Güreş Ağası Çetin Ceylan, İstanbul ilçelerinin başkanları, katılanlar arasındaydı.kullan (2)
ASİL YÖNETİM
Gerçekleştirilen genel kurulda Demokratların yeni yönetimi şöyle belirlendi: Halide Avlu, İskender Karpuzoğlu, Melih Gökhan Demir, Mehmet Tarzan Korucuoğlu, Fevzi İbili, Mustafa Göksu, Jale Arabacı, Rıdvan Erman, Kemal Koçhan, Emre Kişin, Erhan Tokman, Turgut Gürbüz, Özcan Kara, Gülşah Sevil, Şaban Gürkan.
YEDEK YÖNETİM
Nurten Özkurt, Emine Saika, Meral Kişin, Sabahattin Dorman, Şenol Özçelik.
İL DELEGESİ
Halide Avlu, İskender Karpuzoğlu, Melih Gökhan Demir, Fevzi Bilir, Mehmet Tarzan Korucuoğlu, Mustafa Göksu, Kemal Koçhan, Nevzat Sezen, Sabri Topaloğlu, Jale Arabacı, Emre Kişin, Rıdvan Erman, Ahmet Avlu, Meral Kişin.kullan (3)
Sevginar SALİ

YORUM YAP