Avcılar, atış poligonu istedi

Avcılar, atış poligonu istedi

10.03.2016 15:08:26

Silivri Avcılar Kulübü Perşembe günü dernek başkanı Yaşar Kovan, aralarında Mesut Güçlü, Semih Kasçı, Mustafa Tonta, Serkan Demirtaş, Kemal Mandacıoğlu, Ender Okan, Ömer Yeşildağ, Emre Ekimci, Ercan Dağlı, Yusuf Enver Gün ve lisanslı sporcuların bulunduğu heyetle Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu'nu ziyaret ettiler. Derneğin tescilli spor kulübü olduğunu, lisanslı atıcılar ve üyelerin çalışması için atış poligonu taleplerini ilettiler. Balcıoğlu, dernek yetkililerine gerekli çalışmaların yapılması hususunda destek sunulacağı sözünü verdi. Kulüp yetkilileri ilgileri ve destek sözüne ilişkin Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu'na teşekkür ettiler.


SİLİVRİ AVCILAR KULÜBÜ SPOR KULÜBÜ OLARAK TESCİLLENDİ
Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu tarafından ağırlanan dernek yönetimi, spor kulübü olmanın sevincini belediye yöneticileriyle paylaştı. Silivri Avcılar Derneği, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yeni adıyla Silivri Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği (SAVABDER) olarak tescil edildi.
Başkan Yardımcısı Balcıoğlu, Kovan ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Spor kulübüne ziyaretlerinde Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu da eşlik etti.

YORUM YAP