Avcı ve Atıcılar’dan örnek gece

Avcı ve Atıcılar’dan örnek gece

14.12.2021 15:25:32

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği renkli bir gece ile hem vefasını hem de üyeleri arasında birlik ve dayanışmayı gözler önüne serdi.

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneğinin Ediz Özkanlı'nın Başkanlığında Merhum Savaş Haseski anısına Mega Saray'da düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

YOĞUN KATILIM

Başta Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, CHP İlçe Yönetimi, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile yönetim kurulu üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, Güreş Ağası Çetin Ceylan geceye dernek üyeleri ve Haseski Ailesi'nin fertleri ile beraber katılanlar arasındaydı.

HASESKİ AİLESİ ADINA TEŞEKKÜR

Hali hazırda derneğin yönetim kurulu üyesi de olan Barış Haseski, “Düzenledikleri harika gece ile bizleri gururlandıran Ediz Özkanlı, yönetim kurulu arkadaşları ve tüm SAVADER camiasına ailem adına teşekkür ederim” diyerek özel organizasyonunun merhum Savaş Haseski anısına tertip edilmesinden dolayı düşüncelerini ortaya koydu.

AVCILARDA DAYANIŞMA VE VEFA VURGUSU

Dernek Başkanı Ediz Özkanlı programlarını onurlandıranları selamlayıp hoşgeldiniz derken, dayanışmanın yanı sıra vefa duygusuyla da evsahipliği yaptıkları organizasyonu tertip ettiklerini paylaştı.

 YILMAZ: ÖRNEK ATICILIK TESİSİ SÖZÜMÜ TUTACAĞIM

Gecede konuşan Başkan Volkan Yılmaz, avcılara verdiği Trap Tesis sözünü yerine getirmek için çalışmalara devam ettiğini ifade ederken, İstanbul ve Türkiye'de parmakla gösterilen uluslararası yarışmaların da yapılabileceği bir Atıcılık Tesisini ilçemize bu dönem kazandırma hedefini yineledi. Yılmaz, bu hususta Gençlik ve Spor Bakanlığı, Orman Bölge Müdürlüğü ile görüşme halinde olduklarını Spor Bakanlığına yer tahsisi gerçekleştirip yatırımı bölgemize kazandırma planlarını açıklarken, “Sözümüz devlet sözü” dedi.

KAFKAS DANSLARI VE AHMET ERMİŞ KONSERİ RENK KATTI

Geceye Kafkas Halk Dansları gösterisi ve Ahmet Ermiş sahne performansı renk kattı.

 

 

YORUM YAP