Ares Silivri şubesi 1 yaşında

Ares Silivri şubesi 1 yaşında

10.03.2016 14:46:08

Silivri'de özel güvenlik hizmetinin yanı sıra danışmanlık, yönetim, gözetim, yardımcı üretim işçiliği, personel taşımacılığı ve temizlik hizmetleri süreçlerini de yöneten Ares, hizmete başlayışının birinci yılını doldurdu. Ares Koruma Hizmetleri ve Güvenlik Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Şenkul, geride bıraktıkları yılı performans açısından değerlendirdi. Koydukları hedeflere kısa zamanda ulaştıklarını rahatlıkla söyleyebilen Şenkul, tazelenen çalışma şevkleriyle sonraki yıllara emin adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini belirtti.

ŞENKUL: SEKTÖRÜN LİDER FİRMALARINDANIZ
10 yıl boyunca Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan Ziya Şenkul, Ares kurulduğu günden bu yana sektörde lider vizyonu ile yoluna devam etmekte olduklarını şöyle ifade etti: “3 Mart 2015'te hizmet faaliyetine başlamıştık. 3 Mart 2016 tarihiyle birinci yılımızı tamamladık. Doğru hizmeti verdiğimizi fark ettik. Yaptığımız çalışmalarla, personel kalitemizle, çalıştığımız firmalarla kaliteli ve güvenilir hizmet sunma hedefimizi taçlandırdık. Silivri bölgesinde dışarıdan hizmet alınabilecek firmalar arasında güvenlik ve hizmet sektörünün en büyük lider firmalarından biri olduk.

“TRAKYA BÖLGESİNE HİZMET VERİYORUZ”
Sadece Silivri'de 20 firmaya güvenlik, yardımcı üretim işçiliği, personel taşımacılığı, çay, servis ve temizlik gibi ihtiyaç unsurlarında hizmet veriyoruz. Yaklaşık 100 kişi istihdam ederek iş gücü ve istihdam yaratıyoruz. Her firmanın farklı talepleri olabiliyor; müşterilerimizin standartlarını yükseltmek ve onlara katma değer yaratmak adına ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda entegre çözüm önerileri sunuyoruz. Bir yıl içerisinde belli bir noktaya geldik. Kurumsal yapımız içinde Silivri'yle birlikte Çatalca, Saray, Edirne, Keşan'da Trakya bölgesini bu alanda profesyonel ve nitelikli hizmetle buluşturuyoruz. Üç ortaklı bir şirketiz. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Muhammet Düyanlı Tekirdağ'ı, Cemallettin Yılmaz bey Sefaköy'deki ofiste durarak İstanbul lokasyonunu yönetiyor. Ben de üçüncü ortak olarak bu bölgede duruyorum.”


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP