Anasınıfları Masal Anlatma Şenliği

Anasınıfları Masal Anlatma Şenliği

28.02.2020 16:09:16

2019-2020 Öğretim Yılı Geleneksel Anasınıfları Masal Anlatma Şenliğinde, minik öğrenciler halk edebiyatımızın en sevilen eserlerini sundu.

2019-2020 Öğretim Yılı Geleneksel Anasınıfları Masal Anlatma Şenliği 26-27 Şubat 2020 tarihlerinde Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İpek Akşehirlioğlu ve Cem Akşehirlioğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, okul yöneticilerinin katıldığı etkinliğin ilk gününde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er de katılarak minik öğrenci ve öğretmenlerinin heyecanını paylaştı.

İlçemiz Anasınıflarında yapılan seçmeler sonunda okullarını temsil edecek öğrenciler belirlenerek, Masal Anlatma Şenliği'ne katılım sağladılar. Öğretmenleriyle birlikte etkinliğe katılarak sahne heyecanı yaşayan minikler, halk edebiyatımızın birbirinden güzel eserlerini en iyi şekilde anlatmaya çalıştı. Özenle hazırlanan minikler, kostümleriyle de göz doldurdu. Sevimli halleriyle yüzleri gülümsettiler. 

İki gün boyunca süren Geleneksel Anasınıfları Masal Anlatma Şenliği, öğrencilere madalya ve hediyelerinin sunumuyla sona erdi.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP