Amatörlerde Silivri farkı sürüyor

Amatörlerde Silivri farkı sürüyor

29.12.2017 10:14:54

TFF İstanbul 1. Amatör Kümede mücadele eden Silivri temsilcileri aldıkları skorlarla Süper Amatöre göz kırmaya devam ederken lider olan Çantaköyspor en şanslı takımlar arasında yer aldı. 

Oynadıkları maçların ardından birbirinden değerli puanları toplayarak ligde üst sıralardaki yerlerini korumaya özen gösteren Silivri temsilcileri hafta sonu oynadıkları maçların ardından sıralamadaki yerlerini korudular. İstanbul 1. Amatör Küme 1. Grupta mücadele eden Çantaköyspor haftayı BAY geçti. BAY geçtiği haftada da grubunda topladığı 23 puanla liderliğini korumasını da bildiler. Grupta ikinci konumda olan Yeşilbayır takımı ise Bolluca deplasmanında puan kaybetti ve maç Bolluca takımının 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Grupta Bolluca takımı 14 puanla grupta 7.sırada yer bulurken, Yeşilbayır takımı ise 22 puanla grupta 2.konumda yer aldı. İzzettinspor ise evinde ağırladığı Büyükçekmece Mimarsinan takımını 5-3 yenerek rahat bir nefes alan takımlardan oldu. İzzettin takımı aldığı üç puanla grupta 22 puan ile 3.sırada yer bulurken, Büyükçekmece Mimarsinan takımı ise19 puanla grupta 4.sırada yer buldu. Silivri temsilcisi Kavaklıspor evinde oynadığı ve doksan dakikası kıyasıya çekişmeye sahne olan maçta Yalıköy takımına 2-1 yenildi. Kavaklıspor bu yenilginin ardından grupta 17 puanla 5.sırada yer bulurken Yalıköy takımı ise hayati bir üç puan alarak grupta 12 puanla 8.konumda yer buldu. Grupta son maç ise Akalan ve Tepecik Anadolu takımları arasında oynandı ve maç 3-3 beraberlikle noktalandı. Grupta düşme potasında olan Tepecik Anadolu takımı aydığı bu bir puanla grupta ilk puanını da almış oldu ve sonuncu sıradaki yerini korudu. Akalan ise 17 puanla 6.sırada yer aldı.

2. GRUPTA İSE ALİBEY İYİ GİDİYOR
12.hafta müsabakaların oynandığı 1. Amatör Küme 2. Grupta Alibeyspor haftayı beraberlikle kapatan taraf oldu. Hafta sonu Hadımköy deplasmanına çıkan Alibeyspor bu müsabakada kaçırdığı bolca gole karşı 0-0 beraberlikle sahadaki pir puanını aldı. Grupta Alibeyspor 26 puanla 2. Konumda yer bulurken, Hadımköy takımı ise 9 puanla grupta 7.sırada yer aldı. Grupta liderliği alan Muratbey takımı ise hafta sonu Kamiloba karşısında gol olup yağdı ve maçı 7-0 kazandı. Bu maçın ardından Muratbey takımı 29 puanla grupta lider konumda yer bulurken, Kamiloba takımı ise 7 puanla 8.konumda yer aldı.

3. GRUPTA GAZİTEPE ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR
TFF İstanbul 1. Amatör Küme 3. Grupta inişli çıkışlı bir grafik çizen Gazitepespor hafta sonu karşılaştığı Avcılar Cihangir maçını 6-1 kazanarak zirvede ben de varım dedi. Bu maçı kolaya çeviren ve sahadan 6-1 galip ayrılan Gazitepespor grupta 23 puanla 2.sıraya yükseldi. Avcılar Cihangir takımı ise grupta 14 puanla 7.sırada yer aldı. Grupta lider olan Denizköşkler takımı ise hafta sonu Dağyenice karşısında 2-0 galip gelerek puanını 25 yaptı ve liderliğini sürdürdü.
Engin AKIN

YORUM YAP