Alibeyspor 90+3 De Yıkıldı

Alibeyspor 90+3 De Yıkıldı

11.01.2010 11:32:06



İlk yarıda kötü gidişata dur diyen Alibeyspor en zorlu deplasmanı olarak baktığı Çekmeköy karşısında iyi bir oyun çıkarmasına rağmen bireysel hatalardan dolayı üç puanı sahada bırakarak bir puana razı geldi. Çekmeköy Stadındaki mücadelede her iki ekipte kontrollü bir oyun sergiledi. Maçın başlama düdüğü ile birlikte orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk tehlikeli atağını Alibeyspor Cihan ile yakaladı. Özellikle genç forveti Çağlar'ın sakatlanarak sezonu kapatması İlhami'nin sakatlığının devam etmesi ve yeni transferi gol umudu Atay'ın da lisansının federasyonda takılmasının ardından eksiklerle mücadele eden Alibey sahada vasatı geçemedi.  Gol yollarında Cihan ile umudu bulan Alibeyspor maçın uzatma dakikalarında Okan'ın büyük hatasını pahalıya ödedi. Maçın 39. dakikasında Ali Alibey ceza alını içine girmeden sert vurdu yerde seken top kaleciyi yanılttı ve ağlara gitti 1-0. müsabakanın ilk yarısı bu skorla bitecek derken 45+2. dakikada Çekmeköy defansı büyük bir hata yaptı. Orta alandan atılan topu iyi takip eden Cihan topu kalecinin üstünden aşırttı 1-1. İlk yarı beraberlikle noktalandı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte Alibey kontrollü ataklarla Çekmeköy kalesine yüklenmeye başladı. Maçın 63. dakikasında Cihan yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamadı. 65. dakikada Çekmeköy kalecisi Mesut sakatlanarak yerini Koran'a bıraktı. 87. dakikada Emre sağ kanattan orta şut karışımı bir vuruş yaptı. Top kalecinin ellerinden sekti ve Cihan'ın önüne düştü düzgün bir vuruşla Cihan topu ağlara yolladı 1-2. Yine ilk yarıda olduğu gibi maç bu şekilde bitecek derken 90+3. dakikada Çekmeköy sağ kanattan orta yaptı yapılan ortaya yükselen Okan gereksiz bir şekilde eliyle müdahale etti ve hakem penaltı atışına hükmetti. Kazanılan penaltı atışını Mustafa kullandı ve takımına beraberlik golünü getirdi. Penaltı atışının ardından yapılan santranın ardından maç bitti.

Stat: Çekmeköy Stadı

Hakemler: Serdar Kayhan 8, Ogün Kamacı 8, Onur Çakır 8

Çekmeköyspor: Mesut 5 (dk55 Koran 3), Özcan 6, Gökhan 6 (dk 62 Adem 6), Suat 5, Resul 6, Ekrem 6, Ali Tokgöz 5, Kadir 5, Muharrem 5, Ali 5 (dk 83 Volkan 3), Mustafa 6

Alibeyspor: Selahattin 5, Emre 5, Mehmet 6, Okan 4, Yüksel 6, Cenk  6, Feyyaz 6, Ayhan 5 (dk 61 Tahsin 4), Cihan 7 (dk 87 Aşkın 3), Nurşah 7, Yasin 5 (dk 80 Ahmet 3)

Skor: 2-2Goller: dk 39 Ali ve dk 90+3 Mustafa Çekmeköy, dk45+2 ve 87 Cihan Alibey

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Fenerköy Emin Adımlarla Süpere
Sonraki »

YORUM YAP