Akd Kids, Van’a yardım eli uzatacak

Akd Kids, Van’a yardım eli uzatacak

18.11.2016 10:49:45

Akd Kids Silivri Anaokulu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Van'daki Başkale Güleçler İlkokulu öğrencilerine gönderilmek üzere yardım toplayacak.

Akd Kids Anaokulu Müdürü Gökçe Dal, velilerine bir duyuruda bulunarak el birliği ile gerçekleştirmek istedikleri sosyal sorumluluk projesi hakkında bilgilendirdi. Dal, şu bilgileri verdi: “Değerli Velilerim, biliyoruz ki paylaşmak bencilliğin en büyük düşmanıdır. Sizler gibi biz de hem eğitimci olarak hem insanî açıdan hoşgörülü, paylaşmayı seven, diğer insanları da düşünen ve yardım eden bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu dünya çocuklarımızla daha güzel bir yer olacak, inanıyoruz. Bu amaçla bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. Van'da bulunan Başkale Güleçler İlkokuluna evimizde bulunan kitap, küçülmüş kıyafet, çanta, kullanmadığımız oyuncak yardımı yapıyoruz.
Siz değerli velilerimizden 29.11.2016 Salı gününe kadar evinizde bulunan, fazla olan ve oradaki kardeşlerimizin yararlanabileceğini düşündüğünüz eşyaları okulumuza ulaştırmanızı rica ediyoruz.
NOT: Okulla yaptığım görüşmede ilk etapta ihtiyacın mont, çizme-bot, Türkçe sözlük, dünya atlası, laboratuvar malzemesi, kırtasiye olduğu bilgisini aldım. Okul ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşuyor.”
Okul velilerinden eğitimci ailesi Meltem & Yasin Agin, yardım kampanyasına kırtasiye malzemeleriyle katkı sundu. Okul yönetimi, hassasiyetleri için kendilerine teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP