10/E sınıfı münazara birincisi oldu

10/E sınıfı münazara birincisi oldu

18.11.2016 10:48:58

Atatürk Anadolu Lisesi “Her düşünce değerlidir.” Münazara etkinliğinin final oturumunda “İnsan doğaya hakimdir.” teziyle ikna eden 10/E sınıfı öğrencileri oldu.

Atatürk Anadolu Lisesi düzenlediği "Her düşünce değerlidir." münazara etkinliğinin final oturumunu 11 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirdi. Final oturumunda 10/E Sınıfı ve 10/B Sınıfı takımları karşı karşıya geldi. "10/E sınıfı : “İnsan doğaya hâkimdir.” tezini; 10/B : “Doğa insana hâkimdir." tezini savundu. Jüriyi ikna eden grup ise “İnsan doğaya hâkimdir.” tezini savunan 10/E sınıfı öğrencileri oldu.
Etkinliğe katılan tüm öğrencilere katılım belgeleri ve final oturumuna katılan öğrencilere hediyeleri sunuldu.
Münazara etkinliğine katılan öğrenciler şöyleydi; İlk turda veda eden sınıflar ve temsilcileri: 10/H: Dilara Akgöz, Utku Kapucu, Engin Yurdal; 10/A: Murat Şirin, Ali Akdeniz, Recep Yurtseven, Bengüsu Topçu, 10/G: Elifnur Şerefoğlu, Başak Yürük, Ramazan Çelebi; 10/D: Dilara Nazlı Altun, Nisa Ceren Arsoy, Kübra Güler ve Sezin Kaptan.
Yarı finalde veda eden sınıflar ve temsilcileri: 10/C: Erdinç Aydın, Melisa Akdeniz, İlayda Doğan, Eren Er; 10/F: Pınar Koca, Aleyna Türkmen, Ayşe Helin Gültekin, Çağla Şılak,
Final oturumuna katılmaya hak kazanan sınıflar ve temsilcileri: 10/E: Büşra Karaca, Zeynep Aksoy, Rüya Ballı, Yunus Emre Güreli; 10/B: Esra Erdem, Sema Gültekin, Yağmur Koç ve Selda Kaya.
Kültür ve Edebiyat Kulübü, münazara etkinliğine katılan, sınıflarını temsil etmek üzere katılan öğrencilere ve başarılarından dolayı derece alanlara, etkinliği fotoğraflayan Ezo Şara Uray'a, değerli jüri üyelerine, teknik konuda yardımcı olan öğrenci ve öğretmenlere gayretlerinden dolayı ve okul idaresine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP