AK Vekillerin teşekkür ziyaretleri sürüyor

AK Vekillerin teşekkür  ziyaretleri sürüyor

19.12.2015 14:14:41

Silivri'ye gelen AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Nurettin Nebati, İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyetle birlikte Selimpaşa Mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Nebati ve beraberindekiler ayrıca Silivri Devlet Hastanesi Selimpaşa Ek Hizmet Binasını ziyaret etti. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Nebati ve İlçe Başkanı Kutlu, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Sadık Balcı'dan da hastanenin fiziki yapısı hakkında bilgi aldı.


KUTLU: DAİMA SAHADA,HALKIN İÇİNDEYİZ
Nebati ile gerçekleştirdikleri ziyaretleri değerlendiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, “Sadece seçim dönemlerinde vatandaşların kapısını çalan siyaset anlayışının ötesinde, iktidarın güçlü temsilcileri olarak da her daim sahada vatandaşlarımızın içindeyiz. Yaptıklarımızla yetinmeden, daha iyi hizmet ve vatandaşın beklentilerine karşılık vermek adına onların arasında, isteklerini bizzat dinleyerek hizmet ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve tabi ki onlardan aldığımız güçlü desteğe teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.     

Haber MERKEZİ

YORUM YAP