AK Parti’den BBP’ye iade-i ziyaret

AK Parti’den BBP’ye iade-i ziyaret

17.07.2018 10:07:32

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ramiz Aksu'yu makamında ziyaret etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, bir süre önce kendisine nezaket ziyareti yapan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ramiz Aksu'ya iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Bozoğlu'na ziyarette İlçe Kadın Kolu Başkanı Ülkenur Büke, İlçe Gençlik Kolu Başkanı Şafak Karabina, Silivri Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri Metin Kaya ve Tuğba Alkaya ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

SÜRPRİZ KARŞILAŞMA
AK Partililer, iade-i ziyaret için gittikleri Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı'nda Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Rizeliler Derneği Başkanı Sinan Abdullah Azder, Candan Anaokulu Kurucusu Ramazan Atabay ve Şöhret Saç Tava'nın sahibi Ömer Tabala ile karşılaştı. Aksu, kendisini ziyarete gelen tüm misafirleriyle samimi görüntüler sergileyip dostane sohbet gerçekleştirdi. Kalabalık bir grup olarak yapılan keyifli istişare sonrası ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

AKSU, NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI MİSAFİRLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür eden İlçe Başkanı Ramiz Aksu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Silivri'ye yapılacak hizmetlerde her zaman el ele ve birlik, beraberlik içinde çalışılması temennisinde bulundu.

Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP