Abdullah Kaya İASKF seçimden umutlu

Abdullah Kaya İASKF seçimden umutlu

27.07.2020 10:44:14

İstanbul ASKF'ye çok önemli hizmetleri geçen ve 15 yıl Genel Sekreterlik yapan, şimdilerde ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin Spor Danışmanı olan duayen spor adamı Abdullah Kaya, yaklaşan seçim hakkında açıklama yaptı.

 

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinin tüm Kulüpleri yakından ilgilendirdiğine vurgu yapan Abdullah Kaya, " İstanbul futbolu zor bir süreçten geçiyor. Pandemi süreci ve öncesindeki yetersiz yönetim İstanbul'a zarar verdi. Bu seçim bu sebeple çok önemli. Bu seçimin önemini arttıran birçok başka nedeni var ama özetle, İASKF'nin yeniden üreten bir Kurum haline gelmesi için Başkanlığa aday olan Fikret Sivri'nin bu seçimin sonucunda İstanbul amatör futbolunun Başkanı seçilmeli. Bu çözümün başlangıcı olacak. Seçimin çekişmeli geçeceğini biliyoruz ancak, bu yarışta açık favori olan Fikret Bey'in adaylık süresindeki düşüncelerini, projelerini ve niyetini çok olumlu ve Kulüpler adına faydalı görüyorum. Kulüplerimizin de kendilerini en iyi şekilde temsil edecek olan Fikret Sivri Başkanımıza desteğini bekliyoruz" dedi.

 

"İstanbul Kulüpleri kazanacak"

İASKF Başkanlığı'nın çok önemli bir kendi başına çok değerli bir görev olduğunun altını çizen Kaya, "Türkiye'nin en büyük ili yerinden yönetilmeli. Bu ile hassas bir Başkanlık olmalı, sadece İstanbul futbolunun kalkınması esas olmalı ve bu nedenle bu makamı çok iyi temsil edecek arkadaşlarımızın aday olması lazım. Fikret Sivri, İASKF'de görev yaptığımız 2000'li yılların başından itibaren gayretli, samimi, dürüst, çalışkan ve hep bir adım ilerisini düşünen bir yönetici olarak öne çıktı. Adaylık sürecini biliyoruz, neden ‘ben adayım' dediğini de iyi biliyoruz. Son derece haklı gerekçelerle bu yola çıktığını görüyoruz. İstanbul'un dört bir yanından çok ciddi destek mesajları geliyor. Umut ediyorum ki, bu seçimi Fikret Sivri kazanacak, bu seçimi İstanbul Kulüpleri kazanacak ve İstanbul futbolu hak ettiği gibi yönetilecek" ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP