9 Branşa ait konu özetleriyle OGMmateryal hazırlandı

9 Branşa ait konu özetleriyle OGMmateryal hazırlandı

19.04.2021 10:28:25

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 9 branşa ait konu özetlerini içeren OGMmateryal hazırlandığını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim düzeyinde Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce derslerine yönelik 9, 10, 11 ve 12. sınıflar düzeyinde pdf formatında konu özetlerinin hazırlandığını duyurdu. Konuya ilişkin şu bilgilendirme yapıldı; “Dünyada yaşanan salgın nedeniyle uzaktan eğitim 23 Mart 2020 tarihinden itibaren başladı. Bu süreçte öğrencilerimize birçok farklı kaynak sunarak eğitimlerinin devam etmesini sağlanmıştır. Bu kaynaklara bir yenisini daha ekliyoruz. Ortaöğretim düzeyinde Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce derslerine yönelik 9, 10, 11 ve 12. sınıflar düzeyinde pdf formatında konu özetleri hazırlanmıştır. Her konu özetine konunun daha iyi anlaşılabilmesi için çoktan seçmeli sorular eklenmiştir.  

Konu özetlerine kolayca ulaşılabilmesi için OGMMATERYAL web sitemizde ayrı bir bölüm açılmıştır. Tüm konu özetleri pdf olarak indirilebilir ve sonrasında internet ihtiyacı olmadan da kullanılabilir.”

Konu özetlerine ulaşmak için tıklayınız:

http://ogmmateryal.eba.gov.tr/panel/FasikulGoster.aspx

 

 

YORUM YAP