60 çocuk sünnet oldu

60 çocuk sünnet oldu

8.08.2016 10:25:53

Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Kavaklıspor Kulüp Başkanı Celil Kares'in organize ettiği, bu yıl 5.si düzenlenen sünnet şöleni kapsamında 60 çocuk sünnet ettirildi. Sırada 15 Ağustos'taki mevlit ve eğlence var...

Sponsorluğunu Maşalacı Eğitim Kurumları'nın üstlendiği Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Kavaklıspor Kulüp Başkanı Celil Kares'in organize ettiği, 5. Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında 60 çocuk 10 günlük bir süreçte Silivri Özel Medical Park Hastanesi'nde sünnet oldu.
Çocukların sünnet olduğu haberini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, organizasyona maddi manevi destek verenlere de teşekkür etti.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR
Alçi, 5. Geleneksel Sünnet Şöleni'nin 15 Ağustos Pazartesi günü Kale Park'ta okutulacak olan Mevlit ve arkasından Silivri Belediyesi'nin de katkı sağlayacağı eğlence programı ile bu yıllık sona ereceğini belirtirken sosyal medya hesabından konu hakkında şunları yazdı: “Geleneksel Sünnet Şölenimiz kapsamında 60 sünnet çocuğumuzun sünneti kazasız belasız bitirildi.
Her yıl çığ gibi büyüyen bu organizasyonu üstlenen Yeni Mahalle Muhtarlığı ve Kavaklıspor Kulübü olarak bizleri maddi manevi yalnız bırakmayan ana sponsorumuz Maşalacı Eğitim Kurumları, Emrah Maşalacı ve Fatih Maşalacı'ya, Taylan Ahlatçıoğlu, Ayhan Askin'a ve bu yıl kendileri bizleri arayıp bizzat katkıda bulunan Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanımız Nuray Koçer ve Moody's Cafe & Restaurant İşletme Sahibi Orkun kardeşimize, teşekkür ederiz. Allah kesenize bin bereket versin...”


Haber Merkezi

YORUM YAP