50. Yıl buluşmalarını Silivri’de gerçekleştirdiler

50. Yıl buluşmalarını Silivri’de gerçekleştirdiler

6.06.2024 12:51:17

Trakyalı Emekli Öğretmenler, 50. Yıl buluşmasını Silivri'de gerçekleştirdi.

SİLİVRİ SAHİLİNDE HASRET GİDERDİLER
Edirne Güldiken Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan ve çoğunluğu 1975 mezunu olan Trakyalı emekli öğretmenler, yıllık buluşmalarını geçtiğimiz günlerde Silivri sahilinde gerçekleştirdi. Silivri Köfte Sarayı'nda düzenlenen bu anlamlı buluşmada, Gelibolu, Keşan, Edirne, Tekirdağ ve Babaeski'den gelen emekli öğretmenler bir araya geldi.
50.YIL BULUŞMASI
Bu özel etkinlikte, bir dönemin yurt ve üniversite öğrencisi olan kadınlar, yıllara meydan okuyarak 50. yıl buluşmalarında bir araya geldiler. Yarım asırlık dostluklarını kutlayan emekli öğretmenler, eski günleri yâd ederek keyifli vakit geçirdiler. Bu anlamlı organizasyonun ev sahipliğini Ayla Ersöz, İlknur Gürsoy ve Rezzan Sarıbaşak üstlendi.
SİLİVRİ'NİN MİSAFİRPERVERLİĞİ
Silivri'nin tarihi ve doğal güzellikleri eşliğinde gerçekleşen buluşma, katılımcılar için unutulmaz anılarla dolu bir gün oldu. Silivri sahilinde yapılan buluşma, emekli öğretmenler arasında büyük bir mutluluk ve coşku yarattı. Etkinlik boyunca eski arkadaşlar birbirleriyle hasret giderdi ve anılarını tazeledi.
EMEKLİ ÖĞRETMENLERDEN TEŞEKKÜR
Trakyalı emekli öğretmenler, Silivri'nin misafirperverliğine ve organizasyonu düzenleyen ev sahiplerine kendilerini gün boyu ağırlayan Silivri Köfte Sarayı'nın sahibi Mehmet Göksu'ya teşekkür ettiler.

 

YORUM YAP