2018 Yılı MEB Yöneticilik Görevlendirme Sonuçları

2018 Yılı MEB Yöneticilik Görevlendirme Sonuçları

2.08.2018 12:06:46

2018 Yılı MEB Yöneticilik Görevlendirme Sonuçları açıklanarak, ilçemizdeki yönetici ve adaylarının yeni görev yerleri belli oldu.

2018 Yılı MEB Yöneticilik Görevlendirme Sonuçları 01 Ağustos 2018 tarihinde açıklandı. İlçemiz yönetici adaylarının yaptıkları tercih sonuçları belli oldu. Bir kısmı yaptıkları tercihler doğrultusunda atanırken, bir kısım yönetici adayı atanamadı. Bunların yanı sıra tercihte bulunmayanlar da oldu.

İLÇE İÇİ GÖREV YERİ DEĞİŞİKLİKLERİ

İlçemiz okul müdürlerinin görev yeri değişiklikleri şu şekilde; Alpay Yavuz, Gazitepe İlkokulu Müdürlüğüne; İsmail Güzel, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürlüğüne; Nusret Demirtaş, Kavaklı İlkokulu Müdürlüğüne; Osman Akgül, Kadıköy Şehit Olcay Özcan İlkokulu Müdürlüğüne ve Süleyman Yörük, Namık Kemal İlkokulu Müdürlüğüne atandı.

İLÇE DIŞINA ATANANLAR

Barbaros Doğan, yaptığı tercih sonucunda Beydikdüzü Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'na atanırken, eski okulu Silivri Ortaokulu'na ilçe dışından bir yönetici atandı. Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu Müdür Yardımcısı Selçuk Adanur, Çatalca Ferhatpaşa Anaokulu'na atandı.

SEYMEN, VARNALI'DA KALDI

Kendi okulunu tercih eden Varnalı İlkokulu Müdürü Tuğba Seymen, bir hizmet süresi daha burada görev yapacak.

ÜÇ OKULUMUZDA YÖNETİCİLİK POZİSYONLARI BOŞ KALDI

Çayırdere, Sayalar ve Fenerköy Mahallelerimizdeki okullarda ise müdürlük kadroları boş kalırken, İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne ilçe dışından atama oldu.

MÜDÜR YARDIMCILIĞI ATAMALARI

Müdür Yardımcılığına başvuruda bulunan ve atanan eğitimciler ise şu şekilde; Abdullah Alkan, Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcılığına; Ayhan Dergin, Büyük Çavuşlu Ortaokulu Müdür Yardımcılığına; Burak Atasoy Yılmaz, Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu Müdür Yardımcılığına; Burak Harun Güner, Erguvan Anaokulu Müdür Yardımcılığına; Cevat Manavoğlu, İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığına; Ekrem Çelik, Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığına; Emre İbiş, Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu Müdür Yardımcılığına; Hakan Akçaçakır, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdür Yardımcılığına; Harun Batuhan Çeçen, Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu Müdür Yardımcılığına; Hediye Aydın,  Bayrampaşa Osmangazi İlkokulu Müdür Yardımcılığına; Mahmut Semerci, Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığına; Mehmet Reşit Yaşar, Fatik Sultanahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığına; Mesut Bayraktar, Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığına; Muammer Şahin, Silivri Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığına; Mustafa Taşdelen, Beylikdüzü Birlik Sanayi Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığına; Ömer Arslan, Abdullah Aliye Can Anaokulu Müdür Yardımcılığına; Salih Sarıkaya, Namık Kemal İlkokulu Müdür Yardımcılığına; Sezen Canatan, Büyükçekmece Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığına ve Vildan Özbekin, Değirmenköy İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığına atandı.

Alptekin Seğmen, Müdür Yardımcısı olarak görev aldığı Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Müdür Başyardımcısı olarak atandı.

Renginar SALİ

YORUM YAP