1923 Le Sorunu Olanın 2023 Vizyonu Olamaz

1923 Le Sorunu Olanın  2023 Vizyonu Olamaz

26.05.2011 10:33:58

Değirmenköy halkına seslenen CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, CHP iktidarında mazotun 1.5 TL olacağını ve gübreden verginin kaldırılacağını müjdelerken, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da Silivri Belediyesi olarak başlattıkları alım garantili tarım projelerini anlatarak “İster tarlasında, ister evinin bahçesinde yapsın, tüm çiftçilerimize destek vereceğiz” dedi. CHP Milletvekili Adayı Bayram Ali Çeşmeci’nin “1923’le sorunu olanın 2023 vizyonu olamaz” sözü ise alkış aldı.
SEÇİM çalışmaları kapsamında Silivri CHP İlçe Örgütü tarafından Değirmenköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen kahve toplantısında yoğun bir katılım gözlenirken, toplantıya CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Bayram Ali Çeşmeci de katıldı.
Değirmenköylü CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut’un açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Bulut, Değirmenköy’ün Adalet Partisi ve Doğruyol geleneğinden bahsederek, “Sayın Süleyman Demirel, bu seçimde CHP’ye destek vermektedir. Başbakan Erdoğan, Sayın Demirel’e saldırma cüretini kendinde bulmaktadır. Değirmenköy halkı sırf bu yüzden bile olsa, AKP’ye gereken dersi verecektir” dedi.

Haberin devamı 26.05.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP