Yılmaz: Selimpaşa Kavşak ve Altgeçidi kaldığı yerden devam edecek

Yılmaz: Selimpaşa Kavşak ve Altgeçidi kaldığı yerden devam edecek

8.04.2020 14:52:37

Selimpaşa Kavşak ve Altgeçit İnşaatındaki çalışmaların kaldığı yerden devam ederek yatırımın tamamlanması ile bölgemizin önemli bir trafik yoğunluğu sorunun çözüme kavuşturulacağını belirten Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 5 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilen ihale ve yatırım için İBB'ye teşekkür etti.

“Bir önceki İBB yönetimi döneminde 2018 yılında ihale edilen ve projeye başlanan Selimpaşa Kavşak ve Altgeçit İnşaatındaki çalışmalar kaldığı yerden devam edecektir” duyurusunu paylaşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, konuyla ilgili İBB'ye de teşekkür etti.

Yılmaz, ilçemiz adına İBB'nin en önemli yatırımlarından biri konumundaki çalışma hakkında, “Bölgedeki trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak çalışmaların sürdürülecek olmasından dolayı Silivrili hemşehrilerim adına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederim” paylaşımında bulundu.

İlk ihalesi 2018 yılında yapılan yatırımın yaklaşık maliyeti 80 Milyon TL olarak ifade edilirken, 400 iş günü içinde tamamlanması hedefleniyor.

YORUM YAP