Turan’dan liyakat çıkışı

Turan’dan liyakat çıkışı

2.03.2021 11:36:10

Silivri Meclisinde belediyelerde personel alımlarında gözetilen kıstaslar üzerinden çıkan tartışmada kendi dönemine yönelik söylemlere Hüseyin Turan sessiz kalmadı.

Silivri Belediyesi Mart ayı birinci oturumunda iktidar ile muhalefet arasında çıkan işe alımlarda partizanca yaklaşım ile liyakat tartışmasında CHP'li Meclis Üyesi Melih Yıldız'ın, daha önce defaten gündeme getirilen, AK Parti döneminde işe alımlarda Beyaz Masa'da doldurulan formlarda ‘başı açık/ kapalı' durumlarının dahi belirtildiği iddiasına Hüseyin Turan bu kez sessiz kalmadı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti'nin geçmiş dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Melih Yıldız ( CHP Belediye Meclis Üyesi) kardeşim sana yakıştıramadım... Silivri Belediye Meclisindeki konuşmanda 2004 yılı ile ilgili yaptığın zerre kadar doğruluk değeri olmayan sözleri sana yakıştıramadım; çok ayıp ettin... Bir kişiye senin dediğin konuları sorduğumu ispat edersen senden özür dileyeceğim. Yoksa seni tüm Silivri'den özür dilemeye davet ediyorum..

Siyaset yalan üzerine yapılmaz. Amcan (eşinin amcası), Belediye Meclis Üyem Turan Göksu'ya sor bakalım doğru mu?

Aldığımız kişilerin %65'i Trakya kökenli, %35'i Anadolu kökenli (eskiden beri Silivri'de oturan)… Kimsenin kılık kıyafetine, nereli olduğuna, mezhebine bakmam, işine ve liyakatine bakarım.. Bunların bilgileri belediyede kayıtları var, araştır lütfen…

 Bir şeyi iddia ederken belge, bilgi olur; gelişi güzel laf olsun diye konuşulmaz...

Siyaset ilkeli, doğruluk ve dürüstlük üzerime yapılır..

Alnım açık, başım dik, haram yemedim, adam kayırmadım, hizmet ettim çok sevdiğim Silivri'me.

Hani Gazi Mustafa Kemal Atatürk demiş ya "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır."

Ben vatanım da çok sevdim görevimi de çok iyi yaptım. Görevini iyi yapmayanlara gözlerini kulaklarını ve kalbini kapatma lütfen..

Elhamdülillah bir söyleyene bin laf söyleme cüretimiz var...  Böyle biline…”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Yol zemin iyileştirmeleri ve imalatlar
Sonraki »

YORUM YAP