Selimpaşa İMKB’den “Yeni Teknikler Farklı Ufuklar”

Selimpaşa İMKB’den “Yeni Teknikler Farklı Ufuklar”

8.08.2019 15:25:15

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında “Yeni Teknikler Farklı Ufuklar” isimli projesiyle 53.392 Avro hibe desteği almaya hak kazandı.

2019 Erasmus+ programına başvurarak projesi bu yıl da onaylanan ve hibe desteği almaya hak kazanan Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyetini gerçekleştirecek.
2019 Yılı teklif çağrısı döneminde sunulan 2384 proje teklifinden 515'in içinde yer alan ilçemiz okulu, “Yeni Teknikler Farklı Ufuklar” isimli projesiyle 53.392 Avro hibe desteği almaya hak kazandı.
Bilindiği üzere, geçmiş yıllarda da hibe desteği kazanan okulumuz, öğrencilerine 2017 yılında Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentinde, 2018 yılında ise İspanya-Kanarya Adaları-Tenerife kentinde 21 gün mesleki eğitim alma hakkı sundu.
“Yeni Teknikler Farklı Ufuklar” isimli projesiyle 53.392 Avro hibe desteğine sahip olup, kentindeki ev sahibi proje ortağı CIFP Villa de Agüimes- Gran Canaria - İspanya ile gerçekleşecek.
Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Ve Konaklama Ve Seyahat Hizmetleri Alanı toplam 20 öğrenci ve 4 refakatçi öğretmen eşliğinde 15 günlük mesleki eğitim alacaklar.

“MESLEKİ EĞİTİM AKREDİTASYON BELGESİ BAŞVURU HAKKI ELDE EDİLDİ
Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ayrıca üç kez arka arkaya hibe desteği alarak “Mesleki Eğitim Akreditasyon Belgesi” başvurusu hakkını elde etmiş olup, bu belgeyi kazanarak önümüzdeki yıllarda yaptığı projelerini değerlendirme süreci kapsamı dışında, direk kazanma hakkını elde etmeyi hedeflemekte.
Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, projelerin hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerini kutlayarak öğrencilere hayırlı olmasını temenni etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP