Şahin; Kazanan önce dostluk olacaktır

Şahin; Kazanan önce dostluk olacaktır

13.02.2020 09:44:47

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden iki komşu ilçe Silivrispor ve Çatalcaspor hafta sonu Silivri Stadı'nda karşılaşacak, karşılaşma öncesi Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin açıklamasında; “Kazanan önce dostluk olsun” dedi.

 

Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Çatalcaspor maçı bizim için oldukça önem arz eden bir müsabaka olacaktır. Öncelikle birlik beraberliğimizin olduğu güçlü bir camia olan Çatalcaspor'un evimizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Geçmişten gelen büyük dostluk bu maçta da eksilmeden devam edecektir. Spor dostluk ve kardeşliktir. Bu doğrultuda kazanmak ve kaybetmek de bu işin hamurunda var. Silivrispor olarak bu maçtan üç puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Bu maçı kazanacak güçteyiz, taraftarımızın da desteği ile üst sıralara tırmanmak için bu maçtan puanlarla ayrılmak zorundayız.

 

Geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyetle birlikte kazanma serimizi sürdürerek hem ligde rahat bir konuma gelmek hem de Play-Off bölgesinden uzaklaşmak istemiyoruz. Önce dostluğun ön planda tutulacağı ve Fair-Play ruhunun üst seviyede olacağı bir müsabaka olsun isterim. İyi ve oturmuş bir takımız ve kazanacak güçteyiz. Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak kendi sahamızda oynayacağımız maça tüm Silivri sevdalılarını davet ediyorum” dedi.

YORUM YAP