Referandum gündemli Danışma Meclisi

Referandum gündemli Danışma Meclisi

2.02.2017 11:00:38

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Meclisini Rıfat Kutlu'nun Başkanlığında ve milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda Referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra Elif Koryürek'in SKM Başkanlığı da ilan edildi.

Rıfat Kutlu'nun İlçe Başkanlığı riyasetinde gerçekleştirilen AK Parti İlçe Danışma Meclisi Ocak Ayı oturumu, İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Mehmed Muş, Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Silivri'den sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atım, SEÇ Koordinatörü Abdullah Özdemir ve teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi.
Referandum surecinde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunulan danışma meclisinde, referanduma hazırlıkların organize edileceği Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Elif Koryürek'in getirildiği İlçe Başkanı Rıfat Kutlu tarafından ilan edildi. Milletvekilleri teşkilat mensuplarını halkoyuna sunulacak Anayasa Değişikliği Paketi ile ilgi bilgilendirdi.
Haber Merkezi

YORUM YAP