Mahalle ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdiler

Mahalle ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdiler

24.01.2020 09:40:48

Yöre dernekleri ve mahalle teşkilat toplantılarına katılan AK Parti Silivri ve İBB Meclis Üyesi Sami Barlas, en sık Kanal İstanbul ve su fiyat tarifesine ilişkin sorular ile karşılaştıklarını paylaştı.

Kadıköy mahallesinde yapılan toplantı hakkında paylaşımda bulunan Barlas, “Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte haftalık mahalle toplantısını Kadıköy Mahallemizde gerçekleştirdik. Toplantı sonrası Köy Kahvehanesinde mahalle halkıyla hasbihal ederek, görüş ve önerilerini dinledik. Soru ve cevap şeklinde geçen sohbetimizde bize en çok sorulan sorular arasında Kanal İstanbul ve İBB'nin su zamlarıyla alakalı konular hakkında mahalle sakinlerine gerekli bilgileri verdik. Misafirperverliklerinden dolayı çok kıymetli mahalle sakinlerimize, Kadıköy Mahalle Başkanına ve yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte Barlas, Silivri Bayburt Konursulular Derneği'ni de ziyaret ettiklerini paylaşırken, Başkanı Ahmet Küpelioğlu nezdinde dernek üyelerine yakın ilgi ve alakaları için teşekkür etti.

YORUM YAP