Kardeşlik sofrası Kavaklı’da kuruldu

Kardeşlik sofrası Kavaklı’da kuruldu

23.06.2016 11:06:24

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle köy ve mahallelerde verdiği iftar yemeklerine Kavaklı Mahallesi ile devam etti. 

Ramazan etkinlikleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesine kurulan, AK Parti İlçe Başkanlığınca organize edilen iftar yemeğine Kavaklı sakinleri yoğun katılım gösterdi. AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili Kavaklılı hemşerileriyle birlikte iftar yaparak oruç ibadetini yerine getirdi.

KUTLU İFTAR DAVETİNE GELENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
İlçe Başkanı Rıfat Kutlu iftar öncesi tüm masaları dolaşarak kendilerini yalnız bırakmayan Kavaklı sakinlerine teşekkür ederek Ramazanlarını tebrik etti. Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, kardeşlik duygularını pekiştirmesine ve tüm insanlık âlemine hayırlar getirmesini dileyen Kutlu, vatandaşlara şöyle seslendi: "Bugün burada sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Rabbim bu iftar sofralarındaki birlik ve beraberliğimizi daim etsin.
Bizleri önce Kadir Gecemize sonra da Ramazan Bayramımıza kavuştursun inşallah. Teşkilatımız ve İstanbul Büyükşehir Belediyemiz adına soframıza eşlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

EV ZİYARETLERİ GELENEĞİ BOZULMADI
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, Ramazan münasebetiyle gerçekleştirdiği gönül buluşmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Teşkilat mensupları, toplumsal birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirmek amacıyla Kavaklı Mahalle iftarının ardından ev ziyaretlerinde bulundu. Misafir oldukları evlere sürpriz iftar ziyaretleri yapan AK Parti heyeti, vatandaşlarla sohbet ederek yanlarında olduklarını belirtti.


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP