Güraslan; “Hırslı mücadeleden memnunum”

Güraslan; “Hırslı mücadeleden memnunum”

9.12.2019 12:48:27

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan hafta sonu oynanan ve doksan dakikası 1-1 beraberlikle neticelenen Bucaspor maçı için yaptığı değerlendirmede; “Oldukça hırslı ve mücadele gücü yüksek bir maçtı, kazanabilirdik ve kazanmayı isteyen taraftık” dedi.

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor'da Başkan Taylan Güraslan 1-1 berabere biten Cİ Grup Bucaspor maçını değerlendirdi. Güraslan yaptığı değerlendirmesinde; “Buca maçının çok zorlu ve çekişmeli geçeceğini biliyorduk ve buna göre hazırlıklarımızı yaptık. Maça oldukça iyi ve hırslı başlayarak daha ilk dakikalarda aradığımız golü bulduk. Galibiyeti çok istiyorduk fakat oyunu tutamadık. Son dakikalarda şanssız bir gol yiyip maçımızı berabere bitirdik.

 

ÇANKAYA MAÇINA ODAKLANDIK

Bu maç tamamlandı, şimdi önümüzde ligde ilk yarının son maçı olan Çankayaspor maçımız var. Tüm dikkatimizi bu maça çevirdik. Çankaya maçından puan ve puanlarla dönerek ligin ilk yarısını en yerde tamamlamak niyetindeyiz.

 

GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ

Şuana kadar yaptığımız yatırımlar ve harcamalarımızla geleceğimizi inşaa etmeye çalışıyoruz. Eklemek isterim ki Silivrispor'a yapılan her türlü yatırım Silivrili gençlerin geleceği için yapılmaktadır ve yapılmaya da devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP