Güraslan; “Güçlüyüz ve bunu da gösteriyoruz”

Güraslan; “Güçlüyüz ve bunu da gösteriyoruz”

2.12.2019 14:27:29

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan iç sahada alınan Düzcespor galibiyetinin ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Düzce maçının zorlu geçeceğini biliyorduk, ilk yarı işi bitirip ikinci yarı oyunu rölantiye aldık ve istediğimiz gibi oyunu yönlendirdik” dedi.

 

Son haftalarda iyi bir çıkış grafiğine imza atan Silivrispor'da Başkan Taylan Güraslan yaptığı açıklamasında; “Tüm kadro Düzce maçının zorlu geçeceğini biliyorduk. Özellikle teknik heyetimiz bu maç için çok çalıştı. Düzce maçının zorlu geçeceğini biliyorduk, ilk yarı işi bitirip ikinci yarı oyunu rölantiye aldık ve istediğimiz gibi oyunu yönlendirdik. Sonuç olarak üç puanımızı aldık ve önümüze bakıyoruz. Silivri'nin en güçlü marka değeri olan Silivrispor emin adımlarla yolunda ilerliyor. Bazı sıkıntılı durumlarımız da oldu ama bunları da aşmasını bildik. İnanınca, çalışınca ve kendine güvenip mücadele edince oluyor.

 

Bizi doksan dakika boyunca yalnız bırakmayan Kasaba Taraftar Grubumuz ve tüm Silivrililer ile birlikte Çatalcalı futbolseverler iyi ki varsınız. Hak ettiğimiz bir galibiyetti, bu galibiyette emeği geçen başta teknik ekibimiz olmak üzere, malzemecisinden, masörüne, oyuncusuna yönetim kurulumuza, varını yoğunu ortaya koyan futbolcularıma ve bize inanan herkese teşekkür ederim. Güçlüyüz ve bunu da gösteriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP