GÜNCEL

Diğer

    Çanta Mahallesi’nde öbek çalışması

    CHP Silivri İlçe Başkanlığı, öbek çalışmasına Çanta Mahallesi’nde devam etti.

    “İSKİ artık köylünün işini zorlaştırmayı bıraksın”

    Beyciler Mahallesi’nde Yerli ve Milli Tohumluk Arpa Dağıtımında vatandaşlardan gelen yüksek su faturası şikayetleri üzerine Başkan Yılmaz, “Köylerden gelen para olmazsa İSKİ batacak gibi ısrar ediyorlar. İkametgah şartı getirdiler. Silivri ve Beyciler’de eviniz varsa, Beyciler’deki ikametgahınız gözükmüyorsa yüksek su faturaları yollamaya başladılar. Köylüyü niye yoruyorsun? Çitçiyle niye uğraşıyorsun? Sen onlara bu suyu dörtte bir fiyatına vereceksin! Yokuş yapıp çiftçiyi canından bezdiriyorsunuz. Reva mı bu? Biz bunun takipçisi olacağız” dedi.

    Yadigar Türel İYİ Parti’ye katıldı

    İYİ Parti Silivri ailesine, Yadigar Türel katıldı.

    Toğan yerinde çözüm için sahada

    Sorunların yerinde tespit ve çözümü için Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, kurum amirleri ile Çarşamba günü Gümüşyaka’daydı.

    Bulgaristan istikrar, HÖH iktidar ortaklığı hedefliyor

    Bulgaristan 2 Ekim’de sandıkta istikrar ararken, HÖH her zamankinden yakın oldukları iktidar ortaklığını güçlü bir şekilde kazanmak için özellikle Türkiye’deki seçmenlerine güveniyor.

    CHP: Üreticilerimize ilkleri yaşatıyoruz

    İBB’nin mazot desteğini çiftçilerle buluşturan CHP Silivri İlçe Başkanlığı, “Üreticilerimize ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz” paylaşımında bulundu.

    Erkılınç: Değerli gazeteciler, lütfen gazeteci geçinenleri aranızdan ayıklayın!

    İstanbul, Edirne, Kırklareli, Kocaeli ve Tekirdağ bölgelerindeki gazete sahipleri ve temsilcileri ile buluşan BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, “Gazetecilik yapmayanlarla derdimiz var. Gazete basmayalım, gazete dağıtmayalım, istihdam yapmayalım, vergi-sigorta ödemeyelim ama devlet bize ilan versin. Bunu kabul edemeyiz. Sıfır külfet, sınırsız nimet diyenlerle sorunumuz var. Bu mesleğin gerçek sahipleri, yani siz değerli gazeteciler, lütfen gazeteci geçinenleri aranızdan ayıklayın. Kurum olarak sonuna kadar mevzuatı işletmeye kararlıyız” dedi.

    Çalışkan, destek için Şumen’e gitti

    Ercan Çalışkan, Şumen’de Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanlığının düzenlediği ve Genel Başkan Mustafa Karadayı’nın bulunduğu seçim etkinliğine katılarak destek verdi.

    İstanbul Silivri'de 931,25 m² arsa nitelikli ev icradan satılık

    T.C. Silivri (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu Silivri’de 931,25 m2 arsa nitelikli evin icradan satılacağını duyurdu.