GÜNCEL

Diğer

    Açık teras su yalıtımı uygulaması işi yaptırılacak

    İstanbul Rumeli Üniversitesi açık teras su yalıtımı uygulaması yaptıracağını duyurdu.

    “Bize ışık tutan önderimiz Atatürk’ün çizdiği yol”

    Partisinin 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Çelenk Töreni’nde partililere seslenen CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “Bugün partimize ve Cumhuriyet’imize saldırılar 100 yıl önceki karanlık anlayışlaartarak devam etmektedir. Her türlü etik değerden uzak bir şekilde; kurumları, halkı, Anayasayı hiçe sayan bir anlayışın yarattığı bu çok karanlık dönemde dahi bize ışık tutan, önderimiz Atatürk’ün çizdiği yol” dedi.

    “Zeki, çevik ve ahlaklı gençler yetiştirmeye devam edeceğiz”

    Silivri Belediyesi 2023 Yaz Spor Okulu Kapanış Töreninde, çocuklara, gençlere ve ailelerine seslenen Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Zeki, çevik ve ahlaklı gençler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi, Silivri’nin spor, eğitim ve kültürle bezenmeye ve yeni tesislerin kazandırılmaya devam edileceğini paylaştı.

    “Kurutulmuş domates tarımsal gelire katkı sağlayacak”

    İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, “Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak kurutulmuş domatesin ilçemiz tarımsal gelirine katkı sağlayacağını öngörmekteyiz.”dedi.

    Zabıta Teşkilatı Atatürk Anıtı’na çelenk sundu

    Silivri Zabıta Teşkilatı, 197’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu.

    CHP, Gümüşyaka’da saha çalışmalarına devam etti

    CHP, İBB ve Silivri Meclis Üyeleri ile saha çalışmaları ile vatandaşın nabzını tutmayı sürdürüyor.

    “Yıllarca üretemediğiniz çözümleri üretiyorum”

    Silivri Belediyesi’nin bugün karara bağlaması beklenen 18 taşınmazın ek bütçe kaynağı doğrultusunda satış gündeminde Başkan Volkan Yılmaz, Değirmenköy Sanayi Sitesi ile ilgili konuya açıklık getirdi.

    CHP, 100. Kuruluş yıldönümünü kutluyor

    CHP, Silivri’de 100. Kuruluş yıldönümünü Cumartesi günü çelenk sunumu, fener alayı yürüyüşü ve belgesel gösterimi ile kaydedecek.

    Yol yapım ve yenileme işi yaptırılacak

    Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ve yenileme işi yaptıracağını duyurdu.