GÜNCEL

Diğer

    İptal ilanı ILN01893889 ihale

    İstanbul Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı Yatırım İzleme Müdürlüğü LN1893889 nolu ihalenin iptalini duyurdu.

    Altyapı kazı çalışmalarının üst kaplamalarının asfalt, parke taş, granit vb tamiri işi yaptırılacak

    Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü altyapı kazı çalışmalarının üst kaplamalarının asfalt, parke taş, granit vb tamiri işi yaptıracağını duyurdu.

    Yılmaz: Sizlere hizmetkâr olmak çok güzel

    Silivri Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde Roman Gecesi düzenlendi. Birçok sanatçı ve müzisyenin katıldığı ve renkli anların yaşandığı gecede konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Sizlerle buluşmak, sizlerle hemhal olmak, sizlerle dertlenmek, sizlerle neşelenmek, sizlere hizmet etmek, sizlere hizmetkâr olmak çok güzel bir duygu.” dedi.

    Çorlu'da icradan satılık arsa hissesi (çoklu satış)

    T.C. Çorlu İcra Dairesi Çorlu’da icradan arsa satacağını duyurdu.

    Gözlem kuyusu ve su sondaj kuyusu yaptırılacak

    İstaç İstanbul Çevre Yönetimi San. ve Tic. A.Ş. gözlem kuyusu ve su sondaj kuyusu yaptıracağını duyurdu.

    2.700.000 kWh elektrik enerjisi alım ihalesi

    Çorlu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2.700.000 kWh elektrik enerjisi alımı yapacağını duyurdu.

    Topraktan tabağa kadın girişimciliği

    Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim Araştırma Merkezinin AB Erasmus+ programı kapsamında, Tarım Kooperatiflerinde Kadının Güçlendirilmesi Projesinin faaliyetleri kapsamında 'Girişimcilik ve Pazarlama Teknikleri' üzerine atölye çalışması düzenlendi.

    Başkan Yılmaz: Daha fazlasını yapacağız sabredin

    Gümüşyakalı kadınlarla bir araya gelen Başkan Volkan Yılmaz, eşit, adil, kadınları önceleyen bir anlayışla gerçekleştirdikleri çalışmaların daha fazlasını yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

    Permakültür Bahçeleri dereceye girdi

    Silivri Ülkü Ocakları, Ödüllü Permakültür Bahçem Yarışmasında 3. oldu.