GÜNCEL

Diğer

    Su sondaj kuyularının mekanik ve inşaat imalatları yaptırılacak

    Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı su sondaj kuyularının mekanik ve inşaat imalatları yaptıracağını duyurdu.

    Ergene'de 5 baz istasyon alanı ve 4 dükkan kiraya verilecek

    Ergene Belediye Başkanlığı Ergene’de 5 baz istasyon alanını ve 4 dükkanı kiraya vereceğini duyurdu.

    Çerkezköy'de 46 m² 1+1 konut icradan satılık

    T.C. Çerkezköy İcra Dairesi Çerkezköy’de 46 m2 1+1 konutun icradan satılacağını duyurdu.

    Üreten Kadınlar Kermesi açıldı

    Silivri Kadın Girişimciler Derneği tarafından Oğuz Aral Sergi Salonu’nda Üreten Kadınlar Kermesi açıldı.

    Volkan Yılmaz: Gönül köprüleri kurmayı devam edeceğiz

    Silivri Belediyesi tarafından iftar çadırında düzenlenen ‘Protokol İftarı’nda konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Sosyal Belediyecilik anlayışımızın bir gereği olarak, yediden yetmişe tüm hemşerilerimizle kucaklaşmayı, gönül köprüleri kurmayı, el birliği ve güç birliği yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

    Bitki satın alınacak

    Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bitki satın alacağını duyurdu.

    Çerkezköy'de 3 adet büfe kiraya verilecek

    Çerkezköy Belediye Başkanlığı Çerkezköy'de 3 adet büfenin kiraya verileceğini duyurdu.

    Esenyurt'ta 34/26810 arsa paylı 23 m² dükkan icradan satılık

    T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Esenyurt'ta 34/26810 arsa paylı 23 m² dükkanın icradan satılacağını duyurdu.

    KAGİD’ten etkinlik daveti

    Silivri Kadın Girişimciler Derneği, 12-16 Mart 2024 tarihleri arasında Oğuz Aral Sergi Salonu’nda satış ve tanıtım amaçlı stant açacak.