Güler: Allah’a şükürler olsun!

Güler: Allah’a şükürler olsun!

Silivri Belediyesi 2022 bütçe görüşmelerinde AK Parti adına söz alan Filiz Güler, “Halka hizmet yolunda koşan, kimsenin emeğini karşılıksız bırakmayarak çalışanlarının maaşlarını zamanında ödeyen bir belediye yönetimi yaşıyoruz. Allah'a şükürler olsun” şeklinde konuştu.

Silivri Belediyesinin 2022 tahmini bütçe görüşmelerine yerel yönetimlerin yetersizliğini Hükümet'in ekonomik politikaları ile açıklayan CHP'li Grup Sözcüsü Melih Yıldız'a cevap veren AK Parti Grup Sözcüsü Filiz Güler, “Melih kardeşimiz belediyenin performans bütçesini değil de hükümetin performans bütçesini konuşur gibi bir değerlendirme yaptı” dedi ve geçmiş dönem CHP yerel iktidarına şöyle yüklendi: “Yaklaşık 10 yıl CHP'li belediye Silivri'yi yönetti. Fakat bu 10 yıl içerisinde kendi çalışanlarının maaşını dahi ödemeyen, Silivri'yi ‘iki park bir bahçe gerisi davul eğlence' anlayışı ile yöneterek bunu da bir hizmet olarak düşünen bir belediye yönetiminden, halka hizmet yolunda koşan, kimsenin emeğini karşılıksız bırakmayarak çalışanlarının maaşlarını zamanında ödeyen bir belediye yönetimi yaşıyoruz. Allah'a şükürler olsun.”

GÜLER: MELİH KARDEŞİMİZ BELEDİYENİN DEĞİL DE HÜKÜMETİN PERFORMANS BÜTÇESİNİ KONUŞUR GİBİ BİR DEĞERLENDİRME YAPTI

Bütçe görüşmelerinde AK Parti Grubu adına söz alan Grup Başkanvekili Filiz Güler, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız'ın eleştirilerine cevap verdiği konuşmasında, “Melih kardeşimiz belediyenin performans bütçesini değil de hükümetin performans bütçesini konuşur gibi bir değerlendirme yaptı. Hükümetimizden bir takım yatırımlar beklediğini ifade etti. Yaklaşık 10 yıl CHP'li belediye Silivri'yi yönetti. Fakat bu 10 yıl içerisinde kendi çalışanlarının maaşını dahi ödemeyen, Silivri'yi ‘iki park bir bahçe gerisi davul eğlence' anlayışı ile yöneterek bunu da bir hizmet olarak düşünen bir belediye yönetiminden, halka hizmet yolunda koşan, kimsenin emeğini karşılıksız bırakmayarak çalışanlarının maaşlarını zamanında ödeyen bir belediye yönetimi yaşıyoruz. Allah'a şükürler olsun.

“10 YILLIK İKTİDARLARI BOYUNCA TALEP ETTİKLERİ HİZMETLERİN PEŞİNDE KOŞSALARDI DA SİLİVRİ'YE KAZANDIRSALARDI”

Silivri'de hükümetin neler yaptığını vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Hatta kendileri (CHP'lileri kast ediyor) dahi kullanıyor. 10 yıllık iktidarları boyunca talep ettikleri hizmetlerin peşinde koşsalardı da Silivri'ye kazandırsalardı.

“SİLİVRİLİ HEMŞEHRİLERİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Silivrili hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine en güzeline layık. Ben Silivri'ye yaptığı ve yapacağı tüm hizmetler için öncelikle AK Parti hükümetine, Silivri'mize hizmet etmek için koşan, her gün yeni bir proje üreten Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a ve bütçemizin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YORUM YAP