Gazitepe okulu Başkan Yılmaz'ın talimatıyla yenilendi

Gazitepe okulu Başkan Yılmaz'ın talimatıyla yenilendi

14.02.2021 18:04:31

Silivri Belediyesi Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatı üzerine Gazitepe İlk ve Ortaokulu'nun fiziki yapısını iyileştirildi ve acil ihtiyaç duyulan alanlarda bakım ve onarım yapıldı.

Silivri Belediyesi Başkanı Volkan Yılmaz, ilçemiz eğitim hizmetine katkısını, kurumların eksikleri, acil ihtiyaçlarının ve sorunlarının giderilmesi noktasında desteğini her geçen gün daha etkili bir şekilde sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Okul Müdürlüğünün talebi üzerine Gazitepe İlk ve Ortaokulu'nda bir dizi çalışma yapıldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatıyla, ekipler, Kütüphane, Bilgisayar Odası, Konferans Salonu'nda bir dizi yenileme onarım ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Okul kütüphanesinde aydınlatma armatürleri yenilendi, anahtar ve priz hatları çekilerek montaj işleri yapıldı. Kalorifer tesisatının bakımı ve eksik olan peteklerin temini ve montajı yapıldı. Kütüphane girişi anaokulundan ayrıldı. Bunun için çelik kapı temin edilerek montajı yapıldı. Duvar/tavan iç cephe boya işleri, laminant yer döşemesi gerçekleştirildi. Dış cephe boya ve dış cephe kaplamada bozuk olan alanlar onarıldı. Oturma grubu temin edilerek montajı yapıldı.

Bilgisayar Odası'nda aydınlatma armatürleri yenilendi, anahtar ve priz hatları çekildi ve montaj işi yapıldı. Duvar/Tavan iç cephe boya işleri yapıldı. 11 Adet Bilgisayar ile güç kaynağı temin edilerek montajları yapıldı.

Konferans Salonu'na ses sistemi temin edilerek montajlandı. Projeksiyon cihazı temin edilerek montajı yapıldı.

Okuldaki güvenlik kameraları yenilendi (5 megapiksellik 13 adet kamera ile 5 megapiksellik DVR kayıt cihazı). Dersliklerin aydınlatma armatürleri yenilendi.

Renginar Sali

YORUM YAP