Gazi İlkokulu, öğrencilerinin başarısını ödüllendirdi

Gazi İlkokulu, öğrencilerinin başarısını ödüllendirdi

13.01.2020 12:50:53

Gazi İlkokulu, Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası'nda iki İlçe Birinciliği ve bir İlçe İkinciliği derecelerini alan öğrencilerini ödüllendirdi.

 Gazi İlkokulu, öğrencilerinin her başarısını ödüllendirmeyi sürdürüyor. Cuma günü düzenlenen bayrak töreninde, Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası'nda ilk dereceleri kazanarak okullarını başarı listesinin en üst sırasına yazdıran öğrenciler ödüllendirildi.

Okul Müdürü Ahmet Kahraman ve Müdür Yardımcısı Recep Ali Sarıahmet, söz konusu turnuvada 4- E sınıfı öğrencilerinden Rukiye Acem'in MANGALA oyununda İlçe Birinciliğini, Oğuzhan Kandemir'in PENTAGO oyununda yine İlçe Birinciliğini, Merve Sevim'in ise Q-BİTZ oyununda İlçe İkinciliğini tebrik etti. İdareciler, Okul Aile Birliği tarafından alınan hediyeleri öğrencilerine takdim etti. 

Okul Müdürü Ahmet Kahraman, “Sevgili öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca öğrencilerimizin hazırlanmasında büyük emekleri olan değerli öğretmenlerimizden Aytekin Yıldız ile Mustafa Turan'a da çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP