Danamandıra’daki borçlar da ödendi

Danamandıra’daki borçlar da ödendi

21.05.2020 13:51:52

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın başlattığı bakkallara olan vatandaşların borçlarının ödenmesi hareketi Danamandıra'da devam etti.

Danamandıra mahallesinde Can Gıda, Çelik Bakkal ve Tunca Bakkal'a 12 Mayıs'a kadar olan vatandaş borçları Başkan Bey'in yönlendirmesiyle hayırseverler tarafından ödendi.

Böylece Ramazanın başlangıcı ile Alipaşa, Küçük Kılıçlı, Bekirli, Sinekli, Yolçatı, Gazitepe, Sayalar, Kadıköy, Seymen, Fener, Akören, Beycile ve Danamandıra olmak üzere bakkallara olan vatandaş borçları hayırseverlerin duyarlılıklarıyla kapatıldı.

13 MAHALLEDE BAKKAL BORÇLARI ÖDENDİ MUHTAÇ DURUMDAKİ İNSANLARA İHTİYAÇLARININ ULAŞTIRILMASI SAĞLANDI

Başlattığı iyilik hareketini sessiz ve derinden Ramazan boyunca yürüten Başkan Yılmaz, varlıklı insanlarımızın gösterdiği duyarlılık ile ihtiyaç sahiplerinin dertlerine bir nebze de olsa derman oldu. 13 mahallede, yer yer 3 ila 5 bakkal olmak üzere vatandaşın borcu karşılanırken, yapılan tespitlerde zor durumda oldukları belirlenen insanlara ayrıca sosyal yardım imkanı sürekli olarak sağlanmış oldu.

SADECE BORÇLAR ÖDENMEDİ, MUHTAÇ İNSANLARIN İHTUYAÇLARI DA GÖZETİLDİ

Yılmaz, böylece Ramazan'da başlattığı bakkal borçlarının ödenmesi uygulaması ile sadece borçların kapanmasını değil, zor durumda olan insanların koşullarını da iyileştirmek adına bir gayreti, farklı yönüyle sürdürmüş oldu.

ÖRNEK ALDILAR

Silivri'nin çeşitli bölgelerinde kendi inisiyatifiyle hayırseverler ayrıca model uygulamayı sürdürürken ödenen bakkal borçları ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Sevginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP